Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: Προσοχή σε παραπλανητικές αγγελίες ενοικίασης κατοικιών μέσω διαδικτύου

Κώδωνα κινδύνου έχει σημάνει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την ανάρτηση αγγελιών στο διαδίκτυο, με παραπλανητικό περιεχόμενο, που παρουσιάζουν δήθεν ευκαιρίες ενοικίασης κατοικιών, από ιδιώτη σε ιδιώτη, στο εξωτερικό και την Ελλάδα.

Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014-eglimatikotita.gr
Πρόκειται για «ηλεκτρονικό ψάρεμα» (phishing), με σκοπό να πείσουν τους ανυποψίαστους ενοικιαστές να καταβάλουν χρήματα ως προκαταβολή και σε κάποιες περιπτώσεις να αποστείλουν προσωπικά τους στοιχεία και οικονομικά δεδομένα.

Οι χρήστες του διαδικτύου προτρέπονται από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να μην αποστέλλουν προσωπικά ή οικονομικά στοιχεία τους σε άγνωστα άτομα, καθώς και να επιβεβαιώνουν τη φυσική ύπαρξη των προς ενοικίαση κατοικιών.

Προκειμένου να είναι «πειστικές» οι αγγελίες αυτές, συχνά γίνεται αναφορά για μεσολάβηση γνωστής επιχειρηματικής διαδικτυακής πλατφόρμας ενοικίασης σπιτιών ή μεσολάβηση επιχειρηματικών ιστοτόπων, που παρέχουν αυτή τη δυνατότητα, ενώ η επικοινωνία με τους υποτιθέμενους αγγελιοδότες, «επιδιώκεται» να πραγματοποιείται μέσω διαδικτύου και συγκεκριμένα μέσω e-mail.
πηγή: ΕΘΝΟΣ

ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...

Ο Κυπριανός Χριστοδουλίδης για μια ακόμη φορά κάνει τομή με όσα γράφει. Κονιορτοποιεί την απαράδεκτη επιχειρηματολογία της Εκκλησίας η οποία συνέστησε και  Επιτροπή Βιοηθικής!!! Με όσα διατυπώνει είναι να φρίττει ο ορθόδοξος πιστός! Διαβάστε και κρατηθείτε από τις καρέκλες σας:

Ειδική Συνοδική Επιτροπή Βιοηθικής

( Κανονισμός υπ’ αριθμ. 101/1998 της Ιεράς Συνόδου
«Περί συστάσεως, οργανώσεως και λειτουργίας
της Επιτροπής Βιοηθικής της Εκκλησίας της Ελλάδος»)

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΤΟ 666 ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ!!!

Τις τελευταίες μέρες ένα συγκλονιστικό βίντεο έχει βγει στον αέρα το οποίο δείχνει πώς ο αριθμός του θηρίου "666" βρέθηκε στο μέτωπο του πατριάρχη Βαρθολομαίου! 
Δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας:

ΚΙΣΙΝΓKΕΡ 1983: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΜΑΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΑΛΑ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΩΝ
Απόρρητη έκθεση της Μοσαντ από ιδιωτική συνομιλία του Χένρυ Κίσινγκερ σε εκπροσώπους γερμανικών εβραϊκών συναγωγών, κατά την επίσημη επίσκεψη του στη Γερμανία (1983)

Μετάφραση από το αγγλικό κείμενο (το πρωτότυπο ακολουθεί):

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου