Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ  ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ

H σπόντα Νταβούτογλου στον Παπούλια
Διαβάστε το επίμαχο σημείο του διαλόγου που είχαν οι δυο άνδρες:
Νταβούτογλου: Έχετε δίκιο. Μπορεί να αλλάξουν τα πάντα εκτός απο τη γεωγραφική τοποθεσία. Και ευτυχώς που είμαστε γείτονες. Έχουμε ελάχιστα τέτοια ιστορικά παραδείγματα με κοινά πολιτιστικά στοιχεία και τέτοιες καλές σχέσεις. Σας είχα καλέσει ως Υπουργός Εξωτερικών να επισκεφτείτε τη χωρα μας και τώρα σας καλώ ως πρωθυπουργός. Και ελπίζω να έρθετε. Σας ευχαριστώ 62 χρόνια πέρασαν απο την τελευταία επίσκεψη του αρχηγού του κράτους σας στην χώρα μου.

ΤΟ ΘΟΛΟ ΤΟΠΕΙΟ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ...ΔΙΑΠΛΕΚΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!


Η κυβέρνηση χαρίζει εκατομμύρια στους καναλάρχεςΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΑΡΙΖΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ

AYTH TH ΣΤΙΓΜΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ-ΝΤΑΒΙΤΟΓΛΟΥ




Έφτασε, το μεσημέρι της Παρασκευής (05/12/2014) στην Αθήνα ο Τούρκος πρωθυπουργός, Αχμέτ Νταβούτογλου, συνοδεία εννέα υπουργών για τις επαφές με την ελληνική πολιτική ηγεσία, στο πλαίσιο του Ανώτατου Συμβούλιου Συνεργασίας Ελλάδας - Τουρκίας.
Αυτή την ώρα, ο Τούρκος πρωθυπουργός έχει συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου.
Το αεροπλάνο που μετέφερε τον Αχμέτ Νταβούτογλου στην Αθήνα τροχιοδρόμησε στο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 15.34.
Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας βγήκε από το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στις 15.50 και τον υποδέχθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας.
Το βράδυ, ο κ. Νταβούτογλου - με τον κ. Σαμαρά - θα απευθύνουν χαιρετισμό στο «Επιχειρηματικό Φόρουμ Ελλάδος – Τουρκίας» και θα ακολουθήσει δείπνο των δύο αντιπροσωπειών.
Το Σάββατο (6/12), οι κ.κ. Σαμαράς και Νταβούτογλου θα προεδρεύσουν στο «3ο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδος – Τουρκίας», που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hilton. Θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις.
Read more: http://www.newsbomb.gr/

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ...

Έλληνας δημοσιογράφος ξεσκέπασε τραπεζική απάτη και πήρε χρυσό βραβείο στην Αυστραλία -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ  Ο ΜΑΡΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ!


Εργάζεται για το δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό ίδρυμα του ABC και «μοιράστηκε» το βραβείο Gold Walkley μαζί με τη Ντεμπ Μάστερς, επίσης, από το ABC και την Αντέλ Φέργκιουσον από το συγκρότημα Φέρφαξ.
Οι τρεις τους συνεργάστηκαν σε μια έρευνα που προβλήθηκε στη σειρά εκπομπών «Banking Bad», που ξεσκέπασε μια απίστευτη κερδοσκοπία της τράπεζας Commonwealth σε βάρος φτωχών πελατών τους. Μετά τις αποκαλυπτικές εκπομπές και τα δημοσιεύματα, η τράπεζα υποχρεώθηκε να αποζημιώσει τα θύματά της και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.
Ο Μάριος Χριστοδούλου κάνει έρευνες για την εβδομαδιαία εκπομπή Four Corners του ABC.
Ντεμπ Μάστερς, Αντέλ Φέργκιουσον, Μάριος Χριστοδούλου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ: Έχουμε κι εμείς -δηλαδή συνεργάτης μας βασικός, αποκάλυψε την απάτη των Τραπεζών με τις ΚΑΡΤΕΣ... Την κατάγγειλε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο οποίος αμέσως διέταξε ανάκριση...
Έκτοτε δεν υπάρχουν νέα... Η Τραπεζική απάτη αφορά την Τράπεζα του Λάτση... Θα προσπαθήσουμε κι εντός της ημέρας να βρούμε το σχετικό αρχείο.... ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑ-ΑΝΑΔΕΊΞΟΥΜΕ... Εκείνο που ξέρουμε αυτή τη στιγμή είναι ότι ο δικός μας δημοσιογράφος...αντί βραβείου, όπως έγινε στην Αυστραλία, η Τράπεζα, μπήκε στη λίστα του Τειρεσία!... Γιατί λέει χρωστάει κάπου 8.000 ευρώ ... (που ασφαλώς δεν αρνείται) ΤΗΝ ΏΡΑ ΠΟΥ Ο  ΙΔΙΟΣ τελεσιγραφικά  ειδοποίησε την τράπεζα του Λάτση, eurobank, κάπως έτσι τη λένε , ότι διακόπτει τη συνεργασία μαζί της εκτός κι αν αποδεχτούν την απάτη με τις κάρτες! 
Η εν λόγω Τράπεζα ...(όπως κι άλλες) συνεργάζονταν με σπείρες ...για να πουλάει ΚΑΡΤΕΣ .. σε πολίτες ...οι οποίοι και πλήρωναν στη σπείρα ... διπλάσιες τιμές σε προϊόντα ... Μιλάμε για COLPO GROSSO... Αυτά  με την ευκαιρία της είδησης από την Αυστραλία ...   Θα επανέλθουμε με αποκαλυπτικά στοιχεία επ΄αυτού!


ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ! Γιατί οι άλλοι να μην το παίρνουν;Είναι δημοκρατικό αυτό;

ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ: Ποιοί και πόσα θα πάρουν – Πως υπολογίζεται – Πίνακες

 Το Δώρο Χριστουγέννων για το 2014 θα λάβουν μόνο οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα αφού για τους δημοσίους υπαλλήλους και τους συνταξιούχους έχει καταργηθεί η χορήγηση του. Το Δωρο είναι υποχρεωμένοι οι εργοδότες,βάση του νόμου, να το χορηγήσουν στους εργαζόμενους τους μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου 2014
Συγκεκριμένα όλοι οι μισθωτοί που αμείβονται με μισθό ή με ημερομίσθιο, δικαιούνται από τους εργοδότες τους Δώρο Χριστουγέννων για το 2014 όπου είναι ίσο με ένα μηνιαίο μισθό για τους αμειβόμενους με μισθό και με 25 ημερομίσθια για τους αμειβόμενους με ημερομίσθιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου