Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΟΥΝ... Καλά τώρα το πήραν χαμπάρι; Εδώ διέλυσε ολόκληρη την Ελλάδα, το Υπουργείο εξωτερικών θα άφηνε ο σόγαμπρος του Βαρδαρίου;

Διαλύει το υπουργείο Εξωτερικών ο Βενιζέλος!
Για λόγους οικονομίας, η ελληνική διπλωματία "κατέβασε ρολά"!!!
Αληθεύει κ. Βαγγέλη Βενιζέλο;

Γράφει ο Μελέτης Η. Μελετόπουλος

Απο το υπουργείο των Εξωτερικών εξωδίκως ακούσαμε ότι, ενώ ο κόσμος κυριολεκτικά καίγεται, μεγάλες πρεσβείες της Ελλάδος σε μεγάλες και σημαντικές γιά τα εθνικά μας συμφέροντα χώρες είναι επανδρωμένες, λόγω περικοπών της τρόικας, με δύο, έναν ή και κανέναν υπάλληλο!

Πρεσβευτής,ακούσαμε, σε εξαιρετικά κρίσιμη περιοχή, παρέλαβε προσφάτως την πρεσβεία του, όπου συνειδητοποίησε ότι θα εκτελεί μόνος του χρέη πρεσβευτού, γραμματέα, κηπουρού και μάγειρα! Επειδή δεν το πιστεύουμε, ερωτούμε τον κ. Βαγγέλη Βενιζέλο αν είναι αλήθεια.


ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ...ΑΝΟΗΣΙΕΣ

ΤΟ “ΥΠΟΓΕΙΟ” ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ “ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ” ΤΗΣ ΝΔ !!!

KARATZAF
Υπέρ της επιστροφής του Γιώργου Καρατζαφέρη στη ΝΔ τάχθηκε ο Μάκης Βορίδης, στην κατεύθυνση κατά την οποία ανοίγει μια συζήτηση για τον τρόπο που θα πορευτεί η χώρα με την υπέρβαση της διάκρισης “μνημόνιο – αντομνημόνιο”.
“Σε αυτή την κατεύθυνση όπου ανοίγει μια ευρύτατη συζήτηση ……….
…….
για τον τρόπο που θα πορευτεί ο τόπος από εδώ και πέρα, είναι προφανές ότι αναιρούνται όλα αυτά που έχουν χωρίσει ανθρώπους που κανονικά ανήκουν στο ίδιο ιδεολογικοπολιτικό στρατόπεδο. Αυτή η διάκριση μνημόνιο – αντιμνημόνιο που στοίχειωσε τον δημόσιό μας λόγο τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ξεθωριάζει, ατονεί. Όσο περνάει ο καιρός χάνεται. Και ξαναβρίσκει κανένας τα σημεία της σύγκλισής του”, σημείωσε ο υπουργός Υγείας.
Και πρόσθεσε ότι “σε μια πραγματική βάση όπου ανοίγει αυτή η συζήτηση και ξαναβρίσκουμε τα ιδεολογικά μας μετερίζια τα κανονικά, νομίζω ότι εδώ υπάρχει το περιθώριο, άνθρωποι που διαφωνήσανε να ξανασυνταχθούν και να συναντηθούν”.

ΕΥΤΥΧΩΣ ...ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΦΩΝΗ!


Το "Λημέρι" επανήλθε...ΤΟ BLOG ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Η GOOGLE!


Σας ενημερώνουμε και παρακαλούμε για την βοήθεια σας, ότι η ιστοσελίδα μας "ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ" "μετακόμισε" από το blogspot στο wordpress κατόπιν της γνωστής περιπέτειας μας με την κατάργηση του ιστολογίου από την google και την άθλια... κατ εμάς... φίμωση την οποία επέβαλλε με απροειδοποίητο και ακατανόητο τρόπο ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ το ιστολόγιο μας και μη δίνοντας ουδεμία εξήγηση για ποιόν λόγο μας φίμωσε παρά τα συνεχή μηνύματα μας προς την google για την λήψη ενημέρωσης μας 

Μετά περίπου από 2 μήνες προσπάθειας να επαναφορτώσουμε το αρχείο μας στο wordpress σας ανακοινώνουμε ότι ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ είναι πάλι στον "αέρα" του διαδικτύου.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
ΟΝΟΜΑ: ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ (R)

Επιστρέψαμε και είμαστε ακόμη ζωντανοί...

ΚΑΙ ΔΙΗΓΏΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ...Η ΒΑΥΑΡΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Συνεπάγεται αχρείωση ο αφελληνισμός

Γράφει ο Χρήστος Γιανναράς 

Σε ώρες που κρίνεται η συνέχιση της παρουσίας των Eλλήνων στην Iστορία, κάποιες υπομνήσεις αιτίων της ελληνικής παρακμής, έστω κι αν εξοστρακίζονται στις σκληρυμένες «βεβαιότητες» της προπαγανδιστικά εμπεδωμένης ιστοριογραφίας, δεν πάνε χαμένες – μπορεί, έστω με ελάχιστες πιθανότητες, να λειτουργήσουν σαν «μπουκάλες στο πέλαγος».

Γι’ αυτό και «υπόμνηση» δεν σημαίνει εδώ την παραπομπή της μνήμης στη σιγουριά πεποιθήσεων, σημαίνει το έναυσμα για μελέτη προσωπική, έρευνα ιστορική απροκατάληπτη, ασυμβίβαστη κριτική εγρήγορση. Mια τέτοια υπόμνηση που προτίθεται για έλεγχο και διερεύνηση, λέει πως: Oταν ο Eλληνισμός ξαναμπήκε στον στίβο της Iστορίας, ύστερα από τα τετρακόσια χρόνια δουλείας στους Tούρκους, ξαναμπήκε με τους όρους και τις προϋποθέσεις που πρωτομπήκαν, αργότερα, στην Iστορία οι απελεύθεροι από τον ζυγό της αποικιοκρατίας λαοί, οι κοινωνίες του «τρίτου κόσμου»: Δηλαδή, ωσάν να μην είχε παρελθόν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου