Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ 2 ΔΥΝΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ...ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΊ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑς ΚΆΝΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ-...ΑΝ...) ΩΡΕ ΤΡΕΧΑΝΤΗΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΎΟΥ... Πάτε στις πατάτες της δημοσιογραφίας, Χατζηνικολάου, Ευαγγελάτου, Χαρδαβέλλα, κι άλλους μεταφορείς ...γεγονότων! ΑΛΛΑ ΚΙΧ δεν βγάζουν τα πλαστικά αυτά της δημοσιογραφίας για όσα καίνε τον Έλληνα! ΑΧΝΑ! ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ!

 

ΜΑΣ ΕΣΤΑΛΗ ΑΠΌ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ! 


Ο Αλήστου μνήμης Χότζα των
Αλβανών...
φυσικά καταγωγής από
Κόρινθο  μεριά Σακάτεψε τους
ανθρώπους της Αλβανίας
επί μισόν αιώνα!!
Ο ΕΜΒΕΡ ΧΟΤΖΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ...

Στην Β. Ήπειρο υπάρχει ΣΗΜΕΡΑ ένας ακήρυχτος πόλεμος... Και οι πουστερλέ της Κυβέρνησης των ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ...ΔΕΝ ΣΚΑΜΠΑΖΟΥΝ! 

... Ρε σιωνιστή Σαμαρά το καταλαβαίνεις; Σκατα καταλαβαίνεις πράκτορα του Σιωνισμού και του Εβραιοκρατούμενου         Χάρβαρντ..όπου ομού με τον αρχιτσόγλανο Γιωργάκη          ..σπουδάσατε ...πως να διαλύσετε τη χώρα-τροφό της οικουμένης...και ατυχώς δική σας...Σας ταϊζουν οι Ελληνες! Διότι ΡΕ καθίκια ...άλλη δουλειά , δεν μπορείτε να ασκήσετε..Έστω ...
ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΒΑΡΔΑΡΙ  και θα νιώθατε ευτυχείς... ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ!
ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ:
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ
ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΌ!
Συνέχισε Μπουμπουλινα μας
σπο τη Β.Ηπειρο!

Συγκλονιστική επιστολή Βορειο-Ηπειρώτισσας Φοιτήτριας στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας προς καθηγητήν της όπου διεκτραγωδεί γιατί “εξαφάνισαν” τη Βόρειο Ήπειρο ανθέλληνες!

Αλλά επιμένει να ελπίζει ότι ο ΑΕΤΟΣ της ηρωϊκής Β.Ηπείρου θα ξαναπετάξει!-ΜΕΓΑΛΕΙΟ!

ΓΡΑΦΕΙ Η…ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ της Β.Ηπείρου
προς τον καθηγητή της: 

“Αχ , αμάρτησα Δάσκαλε μου.. με συνεπήρε τοΕυαγγέλιο Σας! Ξεδιπλώνετε με αποδείξεις και ονόματα το μεγαλείο της ουτοπίας,του θεάματος, του χρήματος ,της ηδονοβλεψίας της απληστίας, του θώκου, των πολύπλευρων συμφορών της παγκοσμιοποίησης , τις 10 εντολές του Ευαγγελίου όπου καταπατήθηκαν, κακοποιήθηκαν,υποβαθμίστηκαν, κατακρεουργήθηκαν.

ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΥΠΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ... Οι Ευαγγελάτος, Χατζηνικολάου,Βούλτεψη, Χαρδαβέλλας, τι κάνουν ; ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΜΥΓΕΣ ΧΡΟΝΙΩΣ! ΟΥΣΤ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ!








΄Οχι δεν είμαστε αντισιωνιστές, είμαστε κάτι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, είμαστε ευεργέτες των Εβραίων! Το θράσος δε του σκοτεινού, χθόνιου σιωνισμού ,…μπορεί να μας πει και ρατσιστές… ΄Οντας οι ίδιοι η πιο ρατσιστική φυλή της ιστορίας ( Περιούσιος λαός δεν λένε ότι είναι); Τι ρατσιστικότερο απ΄αυτό; Η πλάκα δεν είναι ότι το πιστεύουν… αλλά μάχονται για να το αποδείξουν σε βάρος των άλλων λαών! Τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ είναι φρικωδώς συγκλονιστικά. ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΗΔΗ στο πετσί των Ελλήνων και των άλλων λαών! Σκασμός Ρε Γιαχουντήδες!Εδώ οι τσόγλανοι έφεραν τούμπα την ελληνική Βουλή με τον “αντιρατσιστικό νόμο,ξεφτίλησαν.. σύσσωμη την Ιεραρχία… Σε τα μας όμως θα τα βρουν μπαστούνια, αν αποτολμήσουν το παραμικρό! ΟΙ ΧΘΟΝΙΟΙ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ που τις χάφτουν α) ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ  β) ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!




ΟΙ ΦΟΛΕΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ …ΤΡΕΧΟΥΝ… ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ!

ΔΥΟ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ – πιστό σχέδιο σιωνιστών- όπως καταγράφονται με φρικώδεις λεπτομερειες στα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ… που οι εβραίοι θεωρούν πλαστά, ενώ οι σχεδιασμοί τους λειτουργούν εν πλήρη δόξει ..Τόσο πλαστά …μα και τόσο αληθινά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου