Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018


ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΊΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΣΑΣ , ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΆ ΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΉΣ ΣΑΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΉΣ ΖΩΉΣ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΎΝΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ

 
Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, συνελήφθη 19χρονος για πορνογραφία ανηλίκων, μέσω διαδικτύου
Αστυνομικό Ρεπορτάζ Για την Ένωση Συντακτών Διαδικτύου : Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Αξιωματούχος Δημοσιογράφος της ΕΣΔ - Αστυνομικός και Δικαστικός Ρεπόρτερ
     
Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΣΑΣ ΖΩΗ , ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ , ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ .....
Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος σε βάρος 19χρονου ημεδαπού, για πορνογραφία ανηλίκων, μέσω διαδικτύου.
Για τη διερεύνηση της υπόθεσης προηγήθηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων του οργανισμού N.C.M.E.C. (National Center for Missing and Exploited Children) που εδρεύει στις Η.Π.Α, σύμφωνα με τα οποία εντοπίστηκε στην ελληνική επικράτεια, χρήστης του διαδικτύου, που κατείχε και είχε πρόσφορα προς διαμοιρασμό αρχεία υλικού πορνογραφίας ανηλίκων.
Τα ανωτέρω στοιχεία τέθηκαν υπόψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία εξέδωσε βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, ενώ από την άμεση ψηφιακή – διαδικτυακή αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι μέρος των επίμαχων ηλεκτρονικών ιχνών αντιστοιχούν σε σύνδεση καταχωρημένη στην οικία του 19χρονου σε περιοχή της Βορείου Ελλάδος.
Κατόπιν των ανωτέρω, στις 20 Σεπτεμβρίου 2018, κλιμάκιο αστυνομικών, διενήργησε έρευνα στην οικία του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (4) σκληροί δίσκοι, οι οποίοι εξήχθησαν από (2) ηλεκτρονικούς υπολογιστές και συσκευή έξυπνου κινητού τηλεφώνου (smart phone) με κάρτα SIM. 
 
 

ΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ????

 

ΑΥΞΗΣΗ ΑΥΧΕΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ

 
Ρεπορτάζ Για την Ένωση Συντακτών Διαδικτύου : Παναγιώτα Βασιλοπούλου :
Αξιωματούχος Δημοσιογράφος της ΕΣΔ
 
Αύξηση του αυχενικού συνδρόμου αναμένεται τα επόμενα χρόνια καθώς, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, επτά στους δέκα εργαζόμενους με καθιστική δουλειά θα το εμφανίσουν κάποια στιγμή στη ζωή τους.
Ήδη το σύνδρομο ταλαιπωρεί καθημερινά εκατομμύρια εργαζόμενους με πολύωρη καθιστική δουλειά , αφού ένας στους έξι υποφέρει από πόνο στον αυχένα.
 
«Το αυχενικό σύνδρομο δεν πρέπει να μένει χωρίς αντιμετώπιση γιατί μπορεί να χειροτερέψει» λένε οι νευροχειρουργοί .
Νευροχειρουργός στο 401 ΓΣΝΑκ Παναγιώτης Κυριακόγγονας
Τι είναι όμως το αυχενικό σύνδρομο;
«Ο γενικός όρος ‘σύνδρομο’ χρησιμοποιείται για να περιγράψει ένα σύνολο συμπτωμάτων που εντοπίζονται στην περιοχή του αυχένα, των ώμων, της ράχης (ανάμεσα στις ωμοπλάτες), καθώς και κάποιες φορές ινιακή κεφαλαλγία (πόνος στο πίσω μέρος της κεφαλής), ζάλη και ίλιγγος, αλλά με διαφορετική αιτία προέλευσης» αναφέρει ο διαπρεπής στρατιωτικός ιατρός, νευροχειρουργός στο 401 ΓΣΝΑ κ Παναγιώτης Κυριακόγγονας και προσθέτει
«Δεν πρόκειται για μια συγκεκριμένη πάθηση. Οι αιτίες που μπορούν να εμφανίσουν το σύνδρομο είναι πολλές και ποικίλες. Η επίσκεψη στον γιατρό πρέπει να γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις όταν επιμένουν τα συμπτώματα που έχει ο ασθενής. Επειδή ακριβώς τα συμπτώματα μπορεί να οφείλονται σε διαφορετικές αιτίες, είναι απαραίτητη η σωστή και ενδελεχής κλινική εξέταση . Ανάλογα με τα ευρήματα, είναι πιθανόν να ζητηθούν και συμπληρωματικές εξετάσεις (ακτινογραφίες, μαγνητική τομογραφίας, αιματολογικές εξετάσεις κ.λ.π.)».
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου