Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΙΣΗΛΘΕ ΣΕ ΝΕΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ... ΜΕ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΣΑΡΔΑΝΑΠΑΛΟ ΤΡΑΜΠ-ΑΛΙΖΟΜΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΆ...

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ! ΟΙ ΗΠΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ "ΑΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"! ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΝΕΛ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-"ΠΟΤΑΜΙ"-ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ!!!

Πλησιάζει η προδοσία του αιώνα που θα φέρει την υπογραφή όλων των μνημονιακών κομμάτων της Βουλής, ακόμη και του ΚΚΕ! Σύμφωνα με πληροφορίες οι ΗΠΑ θέλουν να τελειώνουν εδώ και τώρα με την ονομασία των Σκοπίων δίνοντάς τους το όνομα "Ανω Μακεδονία" ή "Βόρεια Μακεδονία". Μια ονομασία την οποία αποδέχονται ασμένως όλα τα κόμματα (πλην "Χρυσής Αυγής" και άλλων εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων, όπως η "Κοινωνία" κ.λπ.). 
Το σχετικό σημαντικό ρεπορτάζ έχει το pentapostagma.gr:
«Πιέζει» αφόρητα πλέον  η Ουάσιγκτον την Αθήνα για το θέμα της ΠΓΔΜ...

ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ ΣΤΟ ΣτΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΤΑΣΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ Η ΒΟΥΛΗ! ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΛΑΘΡΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

Έλληνας πολίτης με προσφυγή του στο ΣτΕ από το 2015 
ζητά την ακύρωση του νόμου περί Ελληνικής Ιθαγένειας 
ως Αντισυνταγματικό αλλά και Παράνομο !

ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ! Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ, ΠΟΥ ΕΦΤΥΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!

H ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ 
Η Ραχήλ Μακρή είναι η γυναίκα που έφτυσε όλα τα μνημόνια και κατήγγειλε τους απατεώνες που μας οδήγησαν σε αυτά. Κανείς δεν μπορεί να της αμμφισβητήσει τον πατριωτισμό. Στο γραφείο της υπάρχει η ελληνική σημαία και γι' αυτή αγωνίζεται με υπερηφάνεια. Η παρακάτω συνέντευξη πάρθηκε τον Σεπτέμβριο του 2013 και με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης Τσίπρα να χαρίζει την ελληνική σημαία σε όποιον να'ναι, ακόμη και στα λαθρομεταναστόπουλα που ήρθαν μόλις χθες-προχθές στην Ελλάδα, (με μια απλή κλήρωση), χρίζοντας σημαιοφόρους όχι τους άριστους, αλλά τον πάσα ένα, η συνέντευξη αυτή κρίνεται επίκαιρη όσο ποτέ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου