Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΙΣΤΕΡ. ΑΦΟΥ Η...ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΥΣΗ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕ ΑΦΡΙΚΗ, ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ κ.λ.π. ΤΩΡΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΑΣΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΌΛΟΥ

Ξέσπασμα Γιούνκερ για τους πρόσφυγες: «Αυτή δεν είναι η Ευρώπη που θέλω να ζω!»Ξέσπασμα Γιούνκερ για τους πρόσφυγες: «Αυτή δεν είναι η Ευρώπη που θέλω να ζω!»

Σε δηλώσεις «γροθιά στο στομάχι» προέβη σήμερα ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος επέκρινε τον λαϊκισμό των χωρών της Ευρωπαϊκής Ενωσης, μέσω άρθρου του στην γερμανική εφημερίδα «Die Welt».

ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ...ΠΑΡΑΜΙΛΑΝΕ....

Ποιες άκρως δημοφιλείς εκπομπές μεταθέτει ο Alpha για τον Ιανουάριο!
Σε δύο φάσεις θα ξεδιπλωθεί το νέο πρόγραμμα του Alpha που αλλάζει τη στρατηγική του προκειμένου να πετύχει μείωση του κόστους με σταδιακή ενσωμάτωση όλων των εκπομπών κατά τη διάρκεια της σεζόν.

ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ "ΚΟΒΟΝΤΑΙ" ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΔΥΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ... " Φως στο τουνελ", "Παμε πακέτο" 

Μαχαιρώματα και άγριες συμπλοκές αλλοδαπών στην Λέσβο δίπλα σε έντρομους τουρίστες! Ξαναψηφίστε Σύριζα για να έρθουν και σπίτι σας - ΒΙΝΤΕΟ


Τον πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμα στην Πατρίδα μας τους φέρνουν οι "κατατρεγμένοι" και συγκεκριμένα στο λιμάνι της Μυτιλήνης όπου χθες σημειώθηκαν άγριες συμπλοκές.


Μαχαιρώματα και άγριες συμπλοκές αλλοδαπών στην Λέσβο δίπλα σε έντρομους τουρίστες! Ξαναψηφίστε Σύριζα για να έρθουν και σπίτι σας - ΒΙΝΤΕΟ
Ομάδες λαθρομεταναστών που κατασκήνωσαν εκεί περιμένοντας να έρθει ένα πλοίο για να τους μεταφέρει στον Πειραιά, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα δύο άτομα να τραυματιστούν σοβαρά και να μεταφερθούν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης .
ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...
Η φωτογραφία της ημέρας
Λαφαζάνης: 40 χρόνια Κνίτης - ΚΚ€: Φυτώριο καλλωπιστικών φυτών
ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΕΜΠΝΕΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ!

Η φωτογραφία της ημέρας
"Τα λουλούδια στην κυρία απ' τον Βαγγέλα" - Κλαρινογαμπρός εν δράσει...

ΠΗΓΗ: http://www.xryshaygh.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου