Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ...

Τέρενς Κουίκ: Ανεπιθύμητος ο Σόρος στη Θράκη

«Μην τολμήσει ο οποιοσδήποτε είτε από τη συγκυβέρνηση είτε αυτοδιοικητικός παράγων της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, να ανοίξει τις πόρτες στον Τζωρτζ Σόρος.
Είναι ανεπιθύμητος. 
Είναι εθνικά επικίνδυνος.
Δεν θα βάλουμε στην ακριτική μας περιοχή τον άνθρωπο των UCK και τον άνθρωπο της Άγκυρας, που παρουσιάζεται ως μεγάλος «επενδυτής», αλλά πίσω από τα σχέδια του κρύβονται πολλές ύποπτες πτυχές».
Αυτό δήλωσε από την Σαμοθράκη, όπου σήμερα (27/04/14) βρίσκεται για περιοδεία, ο Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης με τον Συνδυασμό εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ.

Η δήλωση έγινε με αφορμή το αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο θέμα της εφημερίδας «ΤΟ ΠΑΡΟΝ» που αφορά στις μεθοδεύσεις της συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, σε αγαστή συνεργασία με γνωστούς τραπεζικούς και οικονομικούς παράγοντες που «τρώνε» από την γονατισμένη Ελλάδα των μνημονίων, να «βάλουν» στην Ελλάδα τον Σόρος.

Σχολιάζοντας περαιτέρω το σχετικό δημοσίευμα, ο Τέρενς Κουίκ δήλωσε:
«Ο πιο ύποπτος «επενδυτής» μέσα στην παγκόσμια οικονομία της Νέας Τάξης πραγμάτων, συνομιλητής του Γιώργου Παπανδρέου και Υπουργών της σημερινής συγκυβέρνησης, προφανέστατα με εντολή Σαμαρά – Βενιζέλου, δεν θα μετατρέψει την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη σε Κόσσοβο. Αυτός ξέρει καλά το συγκεκριμένο παιχνίδι της κοσσοβοποίησης. Αλλά εδώ στην ΑΜ-Θ δεν θα κυκλοφορήσουν τα «λερωμένα» δολάρια ή ευρώ του».
Μετά από την συγκεκριμένη σαφή τοποθέτηση του υποψήφιου περιφερειάρχη Τέρενς Κουίκ, εμείς περιμένουμε με έκδηλο ενδιαφέρον τις τοποθέτησεις των υπολοίπων υποψηφίων περιφερειαρχών και ιδιαίτερα των κ.κ. Παυλίδη (ΝΔ), Γιαννακίδης (ΠΑΣΟΚ) και Μορφίδη (ΣΥΡΙΖΑ) για την πιθανή εμφάνιση και δραστηριοποίηση του κ. Σόρος στην περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Επίσης, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιμένουμε και τις δηλώσεις των συγκεκριμένων υποψηφίων περιφερειαχών (των "μεγάλων" κομμάτων), αλλά και κάποιων υποψηφίων δημάρχων για τα όσα συνέβησαν λίαν προσφάτως στην Θράκη με τις υποψηφιότητες ανθρώπων του τουρκικού προξενείου, είτε σε σχήματα δημοτικών είτε σε σχήματα περιφερειακών συνδυασμών. Αρκεί να σημειώσουμε πωςΟΛΕΣ αυτές τις αντεθνικές και καθ' όλα ύποπτες υποψηφιότητες τις έχουν εγκρίνει οι ίδιοι οι υπεύθυνοι και αρχηγοί των συνδυασμών Νέας Δημοκρατίας, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ....

Γεωργίου Μιχαήλ
Πηγή "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου