Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΑΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΞ ΜΑΣ...

ΜΕ ΤΑ ΚΡΥΜΥΔΑΚΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ 

Από το "ΚΑΛΑΜΙ", της Ν.Υορκης:

Οι ΗΠΑ κρατούν αποστάσεις από την διεφθαρμένη ''κοινοβουλευτική χούντα'' της Αθήνας
Μετά την ''κλωτσιά'' από Λευκό Οίκο σε Σαμαρά, η σειρά Αβρααμόπουλου:
''Απασχολημένος'' ο Τζον Κέρρυ, δεν μπορεί να τον δεχτεί στην Ουάσιγκτον
Παρά τις μεγάλες κι επίμονες προσπάθειες του ΥΠ.ΕΞ., γιά να συνδυαζόταν συνάντηση των δύο υπουργών, με αφορμή την παρουσία Αβραμόπουλου στο Συνέδριο της ΑμερικανοΕβραϊκής Οργάνωσης American Jewish Committee (2-4 Ιουνίου), φαίνεται ότι ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ θα είναι ''πολύ απασχολημένος''.

Aβραμοπουλος, american jewish committee

Οι μηχανισμοί προπαγάνδας -με ''παπαγαλάκια''- του διαπλεκόμενου, διαλυμένου, ανίκανου και γελοίου υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας, ομιλούν τώρα γιά... ''αναθέρμανση σχέσεων'', με αναμενόμενη επίσκεψη του Τζον Κέρρυ στην Αθήνα, μέσα στο καλοκαίρι, που θα... ''κομίζει'' και... ''πρόσκληση Ομπάμα'' στον Σαμαρά.

Η ουσία και η νεο-ελληνική κουτοπονηριά: Σαμαράς και Αβραμόπουλος νόμισαν ότι... μέσω του AJC, θα... περνούσαν και τις πόρτες Λευκού Οίκου, Στέητ Ντηπάρτμεντ. Οι δύο πολιτικοί, φαίνεται ζουν στον κόσμο τους και αγνοούν ότι το ΑμερικανοΕβραϊκό λόμπι έχει χάσει την δύναμή του στις ΗΠΑ.
Μόνο άσχετοι με την πραγματικότητα στις ΗΠΑ ομιλούν σήμερα γιά... ''πανίσχυρο εβραϊκό λόμπι'', με πρώτους τους άξεστους του, ευρισκόμενου σε... λήθαργο, ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών.
('Aλλο πράγμα είναι η εξωτερική πολιτική και άλλο πράγμα οι σπασμωδικές κινήσεις και οι προσωπικές δημόσιες σχέσεις -μέσω του υπουργείου- του κάθε 'Ελληνα υπουργού Εξωτερικών)
Σημ.: Ο ''μεγάλος'' BennyZelos, που βρέθηκε πρόσφατα στην Ουάσιγκτον γιά οικογενειακό λόγο, προσπάθησε να έχει επαφές με Αμερικανούς πολιτικούς και αξιωματούχους, με Λαγκάρντ κ.ά., γιά ''να πουλήσει μούρη'' στην Ελλάδα. Η απάντηση όλων ένα σκέτο ΟΧΙ.
Σχετικά με το Συνέδριο του American Jewish Committee (Ουάσιγκτον) και τον Α. Σαμαρά:
Aπό το επίσημο πρόγραμμα του Συνέδριου έχει αφαιρεθεί (από 17 Μαίου '13) το όνομα του πρωθυπουργού κι έχει αντικατασταθεί με αυτό του υπουργού Εξωτερικών Δημ. Αβρααμόπουλου (ομιλία, 3 Ιουνίου).
Μάλιστα ο υπουργός, δεν θα είναι στο ''φόρουμ'' των άλλων τριών υπουργών Εξωτερικών, αλλά στην κατηγορία ''παγκόσμιοι ηγέτες'', εκεί που ήταν πριν το όνομα του Α. Σαμαρά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου