Παρασκευή 10 Μαΐου 2013


Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ...ΚΑΙ ΦΟΥΛ...ΟΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ!




 ΕΡΓΆΤΕΣ ΤΟΥ ΔΡΌΜΟΥ  ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗ!!

Μέγεθος κειμένου
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι έκαναν τη ληστεία σε βάρος 25χρονου Έλληνα.
Όπως διαβάζουμε στο e-volos, η ληστεία έγινε χθες το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού, στα όρια του νόμου Μαγνησίας με το νομό Φθιώτιδας.

ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ Η ΜΑΖΟΡΕΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ; ΤΙ ΣΑΜΠΩς ΘΑΡΡΕΙ ΠΩς ΕΙΝΑΙ;

Το ΕΣΠΑ και η... Φεράρι!
Ολοκληρωμένη πλατφόρμα για την καλύτερη αξιοποίηση του ΕΣΠΑ κατέθεσε χθες το «Δίκτυο για τη μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη», επικεφαλής του οποίου είναι η Α. Διαμαντοπούλου. Στο σχετικό κείμενο, που έχει τον τίτλο «Μια Ferrari... σε χωματόδρομο!», τονίζεται μεταξύ άλλων ότι πρέπει να καθοριστεί ένας μικρός αριθμός ιεραρχημένων προτεραιοτήτων, με έμφαση στους τομείς που η Ελλάδα παρουσιάζει συγκριτικό πλεονέκτημα, όπως είναι το εμπόριο, η ενέργεια, το περιβάλλον και ο τουρισμός.

ethnos.gr

ΟΙ ΣΥΝΕΧΝΙΑΚΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ...ΤΕΡΜΑ!

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ... ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥΣ ..ΚΛΕΙΣΤΟ... ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΟ ΕΞΠΡΕΣ... ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ!
Με νόμο-εξπρές τα 20 επαγγέλματα που ανοίγουν
Με διαδικασίες-εξπρές το οικονομικό επιτελείο προχωρεί σε πλήρες άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων και απελευθέρωση αγορών με στόχο την τόνωση της απασχόλησης και τη μείωση των τιμών. Μέχρι τον Ιούλιο θα είναι έτοιμη νέα μελέτη του ΚΕΠΕ και θα ακολουθήσει νομοθετική παρέμβαση για να αρθούν όλοι οι περιορισμοί σε 20 δημοφιλή επαγγέλματα και υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, μηχανικοί, ιατρικά επαγγέλματα, λογιστές, ιδιωτική εκπαίδευση κ.ά.

Στο μέτωπο των αγορών προωθείται μεταξύ των άλλων η μερική απελευθέρωση της κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων, η απελευθέρωση των υπεραστικών οδικών μεταφορών (ΚΤΕΛ), η κατάργηση του ελάχιστου μετοχικού κεφαλαίου ίδρυσης ΕΠΕ και ο περιορισμός των διαδικασιών έκδοσης οικοδομικής άδειας.

Τα επαγγέλματα που ανοίγουν σύμφωνα με το «Έθνος» είναι:

-Δικηγόροι -Συμβολαιογράφοι-Ορκωτοί ελεγκτές-Λογιστές-Μηχανικοί-Ενεργειακοί επιθεωρητές

-Ιδιωτική εκπαίδευση-Φροντιστήρια ξένων γλωσσών-Ιατρικά επαγγέλματα, ιατρικά κέντρα

-Οδοντίατροι-Φυσικοθεραπευτές-Ταξί-Φορτοεκφορτωτές-Ταξιδιωτικοί πράκτορες-Ξεναγοί

-Εταιρείες συμβούλων-Γραφεία ευρέσεως εργασίας-Διανομή τύπου-Καπνοπώλες-Εκτελωνιστές

ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΕΠΟΝΗΣ-ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΠΟΥΛΙΑ ...ΕΠΙΑΣΑΝ....ΒΑΣΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!.

Τελειώνουν... Πεπόνης και Μουζακίτης
Επιστολές στον Άρειο Πάγο, με τις οποίες γνωστοποιούν ότι δεν επιθυμούν την ανανέωση της θητείας τους, απέστειλαν οι οικονομικοί εισαγγελείς, Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης, λίγες μόλις μέρες πριν από τη σύγκληση του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου στις 20 Μαΐου, που αναμένεται να αποφασίσει εάν η θητεία τους θα παραταθεί ή εάν θα οριστούν άλλοι εισαγγελείς στις θέσεις τους.
Παράλληλα, οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς διαβίβασαν όλες τις εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, κρίνοντας ότι οι εν λόγω υποθέσεις εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του εισαγγελέα διαφθοράς που θεσμοθετήθηκε πρόσφατα, αλλά δεν έχει αναλάβει ακόμα καθήκοντα, καθώς δεν έχει δημοσιευτεί στην εφημερίδα της κυβερνήσεως ο διορισμός του.
Επίσης, ενημέρωσαν και τον πρόεδρο της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, Χρήστο Μαρκογιαννάκη, για την ενέργεια τους να αποστείλουν στον εισαγγελέα διαφθοράς τη σχετική δικογραφία

'NA EΠΙΣΤΡΑΦΕΙ Η ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ''...

Η επιστροφή της Αμμοχώστου στους νόμιμους κατοίκους της αποτελεί πρωτίστως ένα ιδιαίτερα σημαντικό βήμα για οικοδόμηση αμοιβαίας εμπιστοσύνης, τόνισε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, προσθέτοντας...
ότι η τουρκική ηγεσία θα πρέπει να επιβεβαιώσει με έργα τη βούλησή της για επίτευξη λύσης στο Κυπριακό και όχι μέσω διακηρύξεων ή απειλών κενού περιεχομένου.

Επεσήμανε παράλληλα ότι το Κυπριακό ήταν, είναι και θα παραμείνει κορυφαία προτεραιότητα και δεν μπορεί κανενός να διαφεύγει ότι όταν η πατρίδα σου κατέχεται δεν είναι δυνατόν να σκέφτεσαι περί άλλων.

ΑΥΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ... ΑΛΛΑ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΠΟΛΎ ΑΨΗΛΑ...


''ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥΣ''...

Όσοι έχουν την οικονομική δυνατότητα θα καλύπτουν από μόνοι τους τη φύλαξή τους από αστυνομικούς, δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Ν. Δένδιας.
Σε δηλώσεις του στη ΝΕΤ, ο κ. Δένδιας...
είπε ότι, εφόσον πρόσωπο που φυλάσσεται έχει φορολογική δήλωση άνω των 100.000 ευρώ, θα καταβάλει το κόστος της ασφάλειάς του. 
Διαμήνυσε, ακόμη, ότι φαινόμενα ανοχής ρατσιστικής βίας από το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας θα τιμωρούνται αυστηρά.
Ναι ο πήχης είναι πολύ ψηλά... Λίγο πιο κάτω αν τον έβαζε οι πρώτοι που θα πλήρωαν θα ήσαν τα κοπρόσκυλα  οι βουλευτές... 

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ...ΟΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!




ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΜΕΜΕΤΗΔΕΣ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ 

ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ!



Χουριέτ: Σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο Ερευνες έχει ξεκινήσει η εισαγγελία της Άγκυρας σχετικά με σχέδιο δολοφονίας του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, όπως μετέδωσε σήμερα ο τουρκικός ιδιωτικός σταθμός NTV. Χουριέτ: Σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο ...


ΌΛΑ ΔΕΊΧΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΊΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΆΤΕΥΣΗ

Ελευθεροτυπία - ‎πριν από 44 λεπτά‎
Το μεσημέρι συνεδριάζει και πάλι το ΔΣ της ΟΛΜΕ, που δεν κατέληξε χτες σε συμφωνία για το αν θα εξαγγείλει απεργία γύρω στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Όπως φαίνεται το συνδικαλιστικό όργανο των καθηγητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα προτείνει ...

ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΑΠΑ- ΡΟΚΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ... που μάλλον εγκατέλειψαν τον καλογερισμό... αλλά είναι και οι Ρώσοι...


ΣΟΥΠΕΡ ΠΑΠΑΔΕΣ, ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ: ΙΕΡΕΑΣ ΠΥΓΜΑΓΟΣ, "ΧΕΒΥΜΕΤΑΛΑΣ", ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΣ!

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ...

Σε μια από τις ενορίες της Εκκλησίας υπηρετούν ένας ιερέας πυγμάχος, ένας ιερέας οδοντίατρος, και ένας διάκονος … χεβιμεταλάς!

Και όλοι αυτοί, έχουν επικεφαλής τους έναν επίσκοπο που είναι διδάκτορας Πανεπιστημίου.

ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΙΑΣΤΟΥΡΕΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΑ ΤΡΟΧΑΊΑ...ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ - ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΚΑΕΡΑΓΚΙΟΖΛΙΚΙ ΠΙΑ

Ιερείς ΜΑΣ "αγιάζουν" τα αυτοκίνητα τιμώντας τον προστάτη των οδηγών.. Αγ.Χριστόφορο!

ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΊ  ΙΕΡΆΡΧΕΣ ΑΣ ΠΆΡΟΥΝ...ΣΟΒΑΡΗ ΘΈΣΗ 

ΣΥΝΉΘΩΣ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΠΆΝΩ ΑΠΌ ΤΑ ΑΝΟΙΚΤΆ ΚΑΠΌ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΉΤΩΝ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΊ. ΑΥΤΉ ΤΗ ΜΈΡΑ ΌΜΩΣ, ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΟΠΟΊΑ Η ΕΚΚΛΗΣΊΑ ΤΙΜΆ ΤΟΝ ΆΓΙΟ ΧΡΙΣΤΌΦΟΡΟ, ΠΡΟΣΤΆΤΗ ΤΩΝ ΟΔΗΓΏΝ, ΜΠΡΟΣΤΆ ΑΠΌ ΤΑ ΚΑΠΌ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΘΈΣΗ ΟΙ ΙΕΡΕΊΣ.




Πρόκειται για ένα παλιό έθιμο που στόχο έχει να κρατήσει μακριά τις κακοτυχίες και να χαρίσει στους οδηγούς ασφαλή ταξίδια. Σε ολόκληρη τη χώρα αυτή τη μέρα, πολλοί πιστοί πηγαίνουν τα αυτοκίνητα τους στις ενορίες τους όπου οι ιερείς κάνουν αγιασμό και ραίνουν τα αυτοκίνητα.

Στο Ναύπλιο, κάθε χρόνο οι οδηγοί συναντιόνται στο εκκλησάκι του Αγίου Νεκταρίου, όπου ο ιερέας π. Ραφαήλ Βουγιούκας αναβιώνει αυτό το έθιμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.dogma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου