Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Η ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ...ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ-ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ -ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΕΞ ΑΥΤΩΝ Γερμανια-ΟλλΑΝΔΙΑ ΚΙ ΆΛΛΑ ΚΑΘΙΚΙΑ..τεράστιων περγαμηνών πολυτισμού, ως γνωστόν-ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Τhe glorious Greek prime minister... SAMARAS, his name... Please wait his next...show..in Common with the murders of Europe:Germans ! The ansewer ...is coming in a few days ... from the Greek pastors..WAIT..PLEASE... Life is very soon! And SAMARAS nothing knows about the greek way o life...Is a ex-greek bastard!This is our serious ..prime minister! You Know, any way...And Mr Avramopoulos...too..SAME POLITICAL TASTE!
Remeber for  of them... 

ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ...ΕΘΝΟΥΣ.. ΟΙ ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ ΑΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ!

ΠΟΛΛΑ ΙΣΩΣ ΠΑΠΑΔΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ... Συμβαίνει οι ανήκοντες στην ορθόδοξη πίστη, δηλαδή ΤΟ 98%  των Ελλήνων κι οπότε δεν είμαστε και τόσον ΟUT.. Αφορμή για την πληθώρα παπαδίστικων γεγονότων μας τη δίδει η προχθεσίνη είδηση, όπου ένας Ασκητής, ο πατήρ Αντώνιος ..θύμωσε και με επιστολή του,ζητάει τον ξεσηκωμό των παπάδων, με άλλα λόγια τους προτρέπει να γίνουν Παπαφλέσσες.. τώρα που η Ελλάς -επί τρία χρόνια- υφίσταται την σχεδιασμένη απαλοτρίωσή της... σε όλα τα επίπεδα από κοινούς δολοφόνους εθνών, των δανειστών και καιροσκόπων!!Φαίνεται πως ο καλόγερος έπιασε διάνα κι ο λόγος του έπιασε, όπως δείχνουν τα μηνύματα που λαμβάνουμε... Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ...-ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΠΙΑ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ...  Και μακάρι!

Μωρε ολα τα ράσα θα ξεσηκωθούν και για πολλά.. Αρκετή κι αβάσταχτη η...ψευτοσύνεση των Ιεραρχών που κρατάει πάνω από 60 χρονια !

ΤΟ ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ-ΤΟ ΘΕΤΕΙ ΚΑΘΕΤΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ!


1
Στο Άττικό Άλσος πρότεινε να 
γίνει ο περίφημος ναός του 
Σωτήρος για το Τάμα του 
Έθνους
κατά το χαιρετισμό του στην πρόσφατη ημερίδα ο Πρωτεπιστάτης του Αγίου Όρους Γέροντας Μάξιμος Ιβηρίτης. 

Ολόκληρη η τοποθέτηση έχει ως εξής: 

Φιλόχρηστοι και φιλοπάτριδες Έλληνες-Πανέλληνες,

ΚΟΥΝΗΣΟΥ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΕ... ΚΑΙ ΚΟΨΕ ΤΑ ΧΑ-ΧΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ! Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...ΑΛΛΑ ΚΟΥΝΗΣΟΥ!


ΤΑ ΦΛΟΓΙΣΜΕΝΑ ΡΑΣΑ: ΡΩΤΑΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΘΗΝΩΝ Ιακωβο (Ή ΤΖΑΚ Ο  ΑΝΤΕΡΟ-ΘΕΡΑΠΩΝ κατ΄άλλους).. ΄Οχι                  αντεροβγάλτης , αλλά θεράπων του στομάχου των πεινασμενων  με τα συσίτια του..)                                                                  

Διαβάστε περισσότερα »

________________________________

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ... ΑΛΛΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΣΥΝΘΛΙΒΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ..


ΝΑΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΚΙΛΚΙΣΙΟΥ-ΜΠΡΑΒΟ-
DOIRANH 1

Για την Romfea.gr, Χρήστος Καναρόπουλος

Στο πρώην Στρατιωτικό Φυλάκιο της Δοϊράνης, που βρίσκεται στα σύνορα Ελλάδας-Σκοπίων, τέλεσε την Ακολουθία τωνΧαιρετισμών προς την Κυρία Θεοτόκο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ.
Παρουσία πολλών ευσεβών πιστών από την γύρω περιοχή αλλά και την πόλη του Κιλκίς, με την συμμετοχή ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκίσιου, πριν την Ακολουθία των Χαιρετισμών, άπαντες έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο, με τον Σεβασμιώτατο να υψώνει μια μεγάλη ελληνική σημαία στο Φυλάκιο, που λόγω της αναδιάρθρωσης του Ελληνικού Στρατού έκλεισε προ ολίγων μηνών.
Το όμορφο Ιερό Παρεκκλήσιο των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου, φωιστών των Σλάβων γέμισε από πιστούς εκφράζοντας τις ευχαριστίες και την αγάπη ους προς την Πλατυτέρα των Ουρανών, ενώ και ο αύλειος χώρος του πρώην φυλακίου γέμισε από τους πιστούς που συμμετείχαν στην Ακολουθία.
Με ενέργειες του Σεβ. κ. Εμμανουήλ, ο Ελληνικός Στρατός παραχώρησε προσωρινά με τον όρο όταν ζητηθεί από τον Στρατό να παραδοθεί ξανά πίσω, το πρώην Φυλάκιο στην Ιερά Μητρόπολη, η οποία προσπαθεί με εντατικές προσπάθειες και συστηματική δουλειά να το διαμορφώσει κατάλληλα και να το διατηρήσει, έχοντας ψηλά αναρτημένη την Ελληνική Σημαία, λίγο μέτρα από τα σύνορα με τα Σκόπια.
Αμέσως μετά, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την ακολουθία των Χαιρετισμών στο Ιερό Ναό Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού Σ.Σ. Μουριών, τονίζοντας στο σύντομο θείο λόγο του, ότι η Κυρία Θεοτόκος, η Παναγία μας αποτελεί σανίδα σωτηρίας για όλους μας, αποτελεί ένα ανεκτίμητο θησαυρό της Εκκλησίας μας, ο οποίος δεν αγοράζεται και δεν πωλείται.
«Η Παναγία μας, είναι η γλυκιά μας παρηγοριά. Με τους χαιρετισμούς, με τον Ακάθιστο Ύμνο, εκφράζουμε τον σεβασμό μας, την τιμή, την ευγνωμοσύνη και την αγάπη μας προς την στοργική Μητέρα, που με ταπείνωση και σεμνότητα έμεινε κοντά στο Θεό. Είχε τη δύναμη της Χάριτος, από την οποία και εμείς πρέπει να χαριτωθούμε για να βρει θέση μέσα μας ο Θεός, όπως βρήκε στην Κυρία Θεοτόκο» τόνισε χαρακτηριστικά ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Εμμανουήλ. 

ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΛΩΜΗΝ ΕΙΔΗΣΗ... Φτάσαμε σ΄αυτό το επίπεδο ..να πουλάμε και κολυμπηθρόξηλα για να επιβιώσουμε...

IEΡΕΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΘΡΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ!
από τον Flashnews.gr - 14.14
kolimΙερέας από το Μαλεβίζι του νομού Ηρακλείου, πούλησε σε εταιρεία ανακύκλωσης μανουάλια και κολυμπήθρα! Σύμφωνα με το Ράδιο Κρήτη, ο συγκεκριμένος ιερέας πήγε σε γνωστή εταιρεία και έδωσε προς ανακύκλωση τα συγκεκριμένα εκκλησιαστικά αντικείμενα, πουλώντας τα έναντι του ποσού των 620 ευρώ.
Για να μπορέσει κάποιος ιερέας να κάνει κάτι τέτοιο απαιτείται ειδική άδεια από την μητρόπολη, κάτι που δεν έγινε στις περιπτώσεις αυτές. ''Δε γνώριζα ότι ήταν παράτυπο αυτό που έκανα'', δήλωσε στο ραδιόφωνο ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ανακύκλωσης. 

''Θα εκδώσουμε ανακοίνωση για να ενημερώσουμε τους ιερείς για το θέμα'' είπε ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος. Πληροφορίες αναφέρουν, πως τα συγκεκριμένα εκκλησιαστικά αντικείμενα λόγω της ιδιαίτερης αξίας που έχουν, δεν ανακυκλώνονται αλλά πωλούνται ακριβά ως έχουν. 

____________________________

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ  ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ...

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΖΗΤΙΑΝΟ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΦΙΞ-ΣΥΓΓΡΟΥ




ΘΑΥΜΑ - ΘΑΥΜΑ! ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΣ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΒΓΑΖΕΙ... ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ.

Συντάχθηκε απο τον/την Kagkelaria Στις .

fix-zitianos
Ο συγκεκριμένος τύπος "συχνάζει" στον σταθμό του μετρό στο Φιξ και απολαμβάνει καθημερινά τη συμπόνοια των ανθρώπων που του δίνουν κάτι από υστέρημά τους, θεωρώντας ότι είναι ένας άνθρωπος ακρωτηριασμένος. Δείτε το βίντεο ενός πολίτης που είχε αντιληφθεί τη λαμογιά:
____________________________
Αυτός ο επαγγελματίας αλήτης  δήμαρχος Αθηναίων και ...Καμίνης, μπορεί ο τσόγλανος να μας πει , αν εκτός από τζαμιά ..για τους Μεμέτηδες...θα φτιάξει και Ισλαμικά νεκροταφεία... Ρωτάμε ρε Αρχίδι αριστερό του Μωάμεθ!

Η  ΖΩΗ ΕΝ...ΤΑΦΩ Ή ΕΝ ΚΑΜΙΝΩ (νι);

Ο διασημότερος ίσως τάφος στο Αργος
Η ταφή αποτελεί σήμερα μια
δυναμική βιομηχανία!
     
ΑΝΑΨΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ..ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΑΦΗΣ -ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΕ ΗΔΗ ΣΕ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ...ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΩΣ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ...(Σιγά τα λάχανα της ψευτοδιαβούλευσης..)

Πολλοί ιεράρχες ανησυχούν και διαφωνούν με τα περιλαμβανόμενα στο Νομοσχέδιο..(υποθέτουμε ότι οι διαφωνίες δεν είναι οικονομικής υφής...διότι η νεκροπελατεία θα μειωθεί..).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου