Σάββατο 27 Απριλίου 2013


ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΛΛΑΣ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ...ΕΤΣΙ; ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΚΟΜΗ;


ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: «ΒΛΕΠΩ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ»


VELOPOULOS4
«ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΣΕΙ ΣΑΝ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΛΕΘΡΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ»
• «Την ίδια στιγμή που η Ελλάδα δεν διαθέτει χρήματα ούτε για ανταλλακτικά των αεροσκαφών, η Τουρκία εξοπλίζεται σαν αστακός ανατρέποντας κάθε ισορροπία, στον εναέριο χώρο του Αιγαίου»
• «Αυτά που γίνονται σε βάρος της Ελλάδος δεν γίνονται πουθενά στον κόσμο. Η σύγκρουση δεν θα αργήσει»
• «Η Ελλάδα μέσα στο ευρώ δεν μπορεί να επιβιώσει. Θα έχει μπροστά της χρόνια μαρασμού και κατάπτωσης»
• «Επαναλαμβάνω, ήταν λάθος μου η ψήφιση του πρώτου Μνημονίου. Ανέλαβα αυτή την ευθύνη των πράξεών μου» 

ΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΙΕΡΑΡΧΩΝ; Μια εβδομάδα πέρασε και κανένα ίχνος του, καμμια πρόοδος στις αστυνομικές έρευνες...αν γίνονται βέβαια..


ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ: ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΑΠΑΓΑΓΟΝΤΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΦΑΓΙΑΖΟΝΤΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!





Στα «τυφλά» οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ιεραρχών, του μητροπολίτη Χαλεπίου Παύλου και του Συρορθόδοξου μητροπολίτη Χαλεπίου Γρηγόριου Γιοχάνα Ιμπραήμ, καθώς δεν υπάρχει κανένα νεότερο, καμία ένδειξη ή συγκεκριμένη πληροφορία για το πού κρατούνται οι δύο ιεράρχες και σε ποια κατάσταση βρίσκονται.

Σήμερα είναι η πέμπτη ημέρα από την απαγωγή και κανείς από τους εμπλεκόμενους εκκλησιαστικούς φορείς (Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο και Συρο-Ιακωβίτικη Εκκλησία) δεν έχει κατορθώσει να επικοινωνήσει απευθείας με τους απαγωγείς.
Την ίδια ώρα σοκ προκαλεί βίντεο που αποδίδεται σε πηγή του ΝΑΤΟ και αναρτήθηκε σε ημιεπίσημο συριακό πρακτορείο ειδήσεων με τον τίτλο «Οι βάρβαροι γιορτάζουν το Πάσχα απαγάγοντας ορθόδοξους μητροπολίτες».

Σχόλιο
Στο βίντεο φαίνεται  καθαρά ένας ισλαμιστής οπαδός και μέλος της Συριακής "αντιπολίτευσης " να λέει ότι απαγάγουν απίστους (Χριστιανούς) για τον αγώνα που κάνουν εναντίον των απίστων .
Η Συριακή "αντιπολίτευση" έχει κηρύξει διωγμό κατά τον Χριστιανών και οι δικοί μας πολιτικοί μαζί με τους Ευρωπαίους εταίρους τους έχουν αναγνωρίσει δικαιώματα και τους έχουν ανακήρυξή  σε Συριακή αντιπολίτευση.Αφεριμ!

pentapostagma.gr



Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΛΙΚΗ ΣΑΣ...ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!



Κυριότερες ειδήσεις

Ζωντανή κάλυψη

Ελεύθεροι Βουλγαράκης και Δούκας μετά την απολογία τους

SKAI - ‎πριν από 13 ώρες‎
Για παραβίαση νόμου περί πόθεν έσχες|Ο κ. Δούκας απολογήθηκε για το ποσό του ενός εκατ. που είχε επενδύσει σε επενδυτικά προϊόντα, τα οποία παρέλειψε να δηλώσει μόνο για μία χρόνια στο πόθεν έσχες του. Ο κ. Βουλγαράκης απολογήθηκε για ποσά που ...

Οργή στο ΠΑΣΟΚ για τις "χαμένες" προτάσεις για την ανεργία

News247.gr - ‎πριν από 58 λεπτά‎
Νέα κόντρα του ΠΑΣΟΚ με το οικονομικό επιτελείο. Κατηγορούν τον Γ. Στουρνάρα ότι άφησε στο συρτάρι τις προτάσεις του κόμματος για την ανεργία. news247 Απρίλιος 27 2013 08:19. Την έντονη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε η απουσία από το ...

Παρουσιάστηκαν στους βουλευτές οι αλλαγές στο στράτευμα

Ελευθεροτυπία - ‎πριν από 12 ώρες‎
Καθοριστικός παράγοντας για τις αλλαγές στις Ενοπλες Δυνάμεις και τη νέα δομή θα είναι η χρονιά που η χώρα θα βγει από την κρίση. Στην κλειστή συνεδρίαση της επιτροπής Εξωτερικών και Αμυνας χθες στο Πεντάγωνο, παρουσιάστηκαν στους βουλευτές τρεις ...

Β- ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ…

Τελευταία βιώνουμε την προπαγάνδα του Ισλαμ , πως πολλοί χριστιανοί..ασπάζονται τον Μωαμεθανισμό... Ναι αλλά υπάρχει κι η άλλη πλευρά: Μουσουλμάνοι να βαφτίζονται χριστιανοί.
Κι ανάμεσά τους υπάρχουν πολλοί διάσημοι , όπως  ο Σέρβος μεγάλος σκηνοθέτης  Εμίρ Κουστουρίτσα... Δείτε τη σευνέχεια:

Απαντώντας στους επικριτές του,οι οποίοι θεώρησαν την βάπτισή του ως προδοσία της μουσουλμανικής βοσνιακής του ρίζας λέει τα ακόλουθα:«Ο πατέρας μου ήταν άθεος και πάντα έλεγε ότι είναι Σέρβος.Μπορεί να ήμασταν μουσουλμάνοι για 250 χρόνια αλλά πριν ήμασταν ορθόδοξοι,ενώ στα βάθη της καρδιάς μας αισθανόμασταν πάντα Σέρβοι.Η θρησκεία δεν μπορεί να αλλάξει αυτό το γεγονός.Γίναμε μουσουλμάνοι για να επιβιώσουμε επί τουρκοκρατίας.
Γυρίζοντας πίσω στο γενεαλογικό του δέντρο-πριν να γίνουν μουσουλμάνοι-το όνομα της οικογένειας ήταν Babic οι οποίοι βοήθησαν στο κτίσιμο της γέφυρας Arslanagić τον 18ο αιώνα.(Το όνομα Κουστουρίτσα τον πήραν μετά την μουσουλμανοποίηση)


Ο Εμίρ Νεμάνια Κουστουρίτσα γεννήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 1954) και είναιΣέρβος σκηνοθέτης, ηθοποιός και μουσικός.
Κέρδισε δύο φορές τον Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ Καννών

Α- ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ

ENAΣ ΠΡΩΗΝ ΓΚΡΙΖΟΣ ΛΥΚΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ! 



Ποια είναι η απίστευτη ιστορία ενός Τούρκουγκρίζου λύκου που έγινε κρυπτοχριστιανός και έκανε τον σταυρότου με τη γλώσσα, μέσα στο στόμα;
Μια πραγματικά απίστευτη ιστορία με ένα Τούρκο, στέλεχος των γκρίζων λύκων, που έγινε χριστιανός ορθόδοξος και ζει πλέον στην πατρίδα του ως κρυτποχριαστιανός έρχεται στο φως της δημοσιότητας, από εξομολόγηση του ίδιου σε μοναστήρι στα Χανιά της Κρήτης.
Σύμφωνα με το agioritikovima.gr που την αποκαλύπτει πρόκειται για έναν Τούρκο που έγινε ορθόδοξος όταν η ετοιμοθάνατη γιαγιά του τού αποκάλυψε ότι η καταγωγή του είναι από χριστιανική οικογένεια του Πόντου που επί χρόνια ζούσαν και αυτοί ως κρυπτοχριστιανοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου