Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ "ΠΑΡΆΠΤΩΜΑ" ΤΗς ΕΥΓΕ


Ελλάδα & Αίγυπτος ενώνονται στρατιωτικά απέναντι στη Τουρκία : «Ο εχθρός είναι κοινός»

9 ΜΑΡ 2019

Πάρθηκαν αποφάσεις στο Κάιρο που αλλάζουν τα δεδομένα


Τρομερά σημαντική συνάντηση είχε με τον στρατηγό Mohamed Zaki, Αρχηγό των αιγυπτιακών Ενόπλων Δυνάμεων και υπουργό άμυνας, ο κ. Αποστολάκης στην Αίγυπτο, η οποία είχε τον χαρακτήρα μιας σοβαρής αποστολής για την σύσφιξη των αμυντικών σχέσεων ανάμεσα στις ένοπλες δυνάμεις των δύο χωρών.

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ: ΟΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ!

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ! ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ: "ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΩ ΕΥΡΥΤΑΤΕΣ ΣΥΝΕΡΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΟΥ"! ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Σταματάει η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη με απόφαση του ΕΣΡ!!   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: αισθαντική. Δεν έχουμε σε μεγάλη υπόληψη αυτό το  ΕΣΡ. ενώ έχουμε προς την δημοσιογράφο-παρουσιάστρια . Είναι γλυκούλα κι ανθρώπινη! ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.... ΙΔΟΜΕΝ ...

Σταματάει η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη με απόφαση του ΕΣΡ

Την προσωρινή διακοπή της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη αποφάσισε το ΕΣΡ. Η εκπομπή δεν θα μεταδοθεί στις 19-21 Μαρτίου,  σύμφωνα με το site "typologies". 

Έτσι λοιπόν, το ΕΣΡ επέβαλε στην εταιρεία Νέα Τηλεόραση ΑΕ, ιδιοκτήτρια εταιρεία του Star πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ
Αιτία για την τριήμερη διακοπή της εκπομπής «Αλήθειες με την Ζήνα»,  στάθηκε ο τρόπος που παρουσίασε την δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, στην Ρόδο.
Συγκεκριμένα έκανε λόγο για προσβολή μνήμης τεθνεώτος, προστασία ανηλίκων και ποιότητα προγράμματος.
Ωστόσο η παρουσίαστρια μέχρι στιγμής, δεν έχει κάνει κάποια σχετική δήλωση. 

4 σχόλια:

  1. ΠΑΝΕΑΛΛΗΝΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΚΟΛΑΚΑΣ....ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ.

    ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑΡΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ.

    ΚΡΑΤΟΣ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ....ΜΑΧΤΣΙΣΙ...ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΗΜΙΑΣ..

    ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΑΝΕ
    Η ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΕΒΡΝΑΝΕ.

    ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΚΕΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.

    ΔΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η ΧΑΣΙΣΟΝΑΡΚΩΜΕΝΗ ΠΟΡΝΟ...ΜΠΑΧΟΑΛΟ...ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΑΝΑΡΧΙΑ..

    ΒΙΑΣΤΗΣ...ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ....ΛΗΣΤΗΣ ΑΝΕΥ ΑΙΤΙΑΣ ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ.

    ΤΟ ΚΑΛΥΒΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΣΑ ΜΠΕΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ...ΝΑ ΒΑΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΓΓΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ... ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ.


    ΣΕ ΣΑΡΑΝΤΑ ΜΕΡΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝ ΕΦΑΡΜΩΣΤΟΥΝ ΝΕΟΙ ΝΟΜΟΙ.
    ΝΕΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ....ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΟ..ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΙΑΝΑ ΣΤΑ ΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ Ο ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΙ...ΣΤΑ ΞΕΝΑ Τ ΑΡΜΑΝΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΓΚΑΒΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ...ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ.

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΙΑΝΑ ΣΤΑ ΔΟΡΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

    ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΕΓΩ ΤΟ 198Ο-1995 ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΟΥ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΑΝΓΕΡΑΝΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ....ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ...ΕΣΙ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΝ...ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΡΑΚΟΣ,ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ, ΠΑΡΑ ΣΑΝ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ ΤΡΟΥΗΡΝΟΥΝ...ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΗΝΤΑ ΧΟΡΝΙΑ ΓΙΑ ΔΑΝΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ.

    ΕΝΑΣ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΙΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΗ ΣΚΑΛΑ.ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΖΗΤΙΑΝΑ.

    Ο ΑΣΗΜΟΣ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ, ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ.

    www.athanasios.thimiopoulos.com....unfo@athanasios.thimiopoulos.com... ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΙ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ.

    ΛΑΜΒΑΝΩ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΝ ΜΟΝΟ.athimiopoulos@hotmail.de

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΟ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ 27 ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΞΕΧΑΣΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ 5 ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΤΡΩΝΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ
    ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΨΩΜΙ.

    ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΤΟ 196Ο-68 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑΝ ΣΤΙΧΟ ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΨΩΜΙ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΤΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΞΑΝΑ ΣΤΙΧΟΥΣ ΠΑΡΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
    Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΗΕ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΚΑΙ ΤΟ 2019.
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΑΒΩ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟ.
    athimiopoulos@hotmail.de...ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ 4 ΜΗΝΕΣ ΕΝΩ ΠΡΩΤΑ ΛΑΜΒΑΝΑ..ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΩ Google... ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ...

    ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΚ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝΕ...ΑΛΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ...ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ...

    ΑΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ
    ΔΙΑΚΡΙΣΕΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.

    ΜΙΑ ΠΟΡΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
    ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΑΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΓΚΡΕΜΙΖΙΕ ΧΑΜΩ.

    ΔΙΑΘΕΤΩ 27 ΒΙΒΛΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ 5 ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666...Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΡΑΤΩΝ ΧΑΣΙΣΩΜΕΝΑΩΝ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΜΕΝΩΝ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΩΝ.
    ΜΗΔΕΝΣΙΣΜΟΣ....ΗΘΙΚΟΣ...ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ...ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ...ΕΓΡΑΨΕ Ο ΦΡΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΙΝΔΑΛΜΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΛΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΛΛΑ Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
    ΚΑΙ ΚΕΛΙΝΩ ΕΓΩ..

    Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
    ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
    Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
    ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σας, κυρίες και κύριοι, Χρειάζεστε επειγόντως επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο ή στεγαστικό δάνειο; Εάν ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την Sunshine Financial Group μέσω αυτής της ηλεκτρονικής διεύθυνσης (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) για να λάβετε το δάνειό σας.

    Η Sunshine Financial Group είναι μια ολοκληρωμένη επιχείρηση χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που δεσμεύεται να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη μακροπρόθεσμη οικονομική σας επιτυχία. Προσαρμοσμένα προγράμματα μας έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη, την προστασία και τη διατήρηση του πλούτου σας παρέχοντας εξατομικευμένες υπηρεσίες και τεχνογνωσία.

    Αν δυσκολεύεστε να πάρετε δάνειο από τις τοπικές τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, μην ανησυχείτε γιατί έχουμε βοηθήσει πολλούς ανθρώπους και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν κάνετε αίτηση μαζί μας, υποβάλετε αίτηση με μια αξιόπιστη εταιρεία που φροντίζει για τις ανάγκες χρηματοδότησής σας. Θα φροντίσουμε όλη αυτή τη διαδικασία.

    ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ;
    - Εφαρμόστε οποτεδήποτε, οπουδήποτε.
    - Λάβετε μετρητά σε λιγότερο από 24 ώρες
    - Δάνειο από € 2000 σε € 20 εκατομμύρια
    - Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.
    - Χαμηλό επιτόκιο 3%
    - Έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για χρονικό διάστημα 1-30 ετών.
    - Προσφέρουμε τόσο εξασφαλισμένα όσο και μη εξασφαλισμένα δάνεια

    Εάν χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο εντός 24 ωρών, παρακαλώ γράψτε στο email παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες
    Ηλεκτρονική επικοινωνία: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp Επικοινωνία: +447903159998
    Ανυπομονούμε να ακούσουμε από εσάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σου φίλε μου.
    Χρειάζεστε επειγόντως επιχειρηματικό δάνειο ή Προσωπικό Δάνειο;
    Μειώνετε συνεχώς μετρητά επειδή έχετε στερηθεί δάνειο από την τράπεζά σας ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω ανεπαρκούς ασφάλειας, αναλογίας χρέους προς εισόδημα, χαμηλού πιστωτικού αποτελέσματος, υψηλού επιτοκίου ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο;

    Κουρασμένος από την τρέχουσα οικονομική σας κατάσταση; Χρειάζεστε μια ώθηση στα οικονομικά σας; Έχετε κουραστεί να πηγαίνετε πάντα στην τράπεζα ή να περιμένετε το δάνειο σας να εγκριθεί από τις τράπεζες ή άλλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμά σας; Αξίζετε μια καλύτερη λύση.

    Ο χρηματοοικονομικός όμιλος Pinnacle είναι εδώ με μια σειρά πιστώσεων που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους συνολικούς οικονομικούς στόχους σας.

    Με το Pinnacle Financial Group, μπορείτε να πάρετε δάνειο με επιτόκιο μόλις 3%.
    Μπορείτε να δανειστείτε μέχρι και 10 εκατομμύρια.
    Μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο της επιλογής σας σε μια στιγμή.
    Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 1 και 30 ετών για να επιστρέψετε.
    Παίρνετε δάνειο οπουδήποτε και οποτεδήποτε με δική σας άνεση.

    Παρέχουμε όλα τα είδη των δανειακών υπηρεσιών, είμαστε γρήγοροι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι και επίσης εύκολοι να εγκρίνουμε σε λιγότερο από 24 ώρες.

    Υποβάλετε αίτηση για δάνειο σήμερα. επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτής της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την προσφορά δανείου μας:
    Email: (pinnaclefinancegroupinc@gmail.com)

    με εκτιμιση
    Marcus & Millichap
    Διευθύνων Σύμβουλος, Pinnacle Financial Group.

    Δάνειο κάτω των 24 ωρών

    ΑπάντησηΔιαγραφή