Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

O Κρέτσος «αποκεφαλίζει» την ΕΡΤ

Τις παραιτήσεις του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ Βασίλη Κωστόπουλουκαι του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου Γιώργου Θαλασσινού, ζήτησε σήμερα ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Λευτέρης Κρέτσος.
Ως εξήγηση για την αποπομπή των δύο στελεχών, πηγές του υφυπουργού προέβαλαν την αδυναμία αρμονικής συνεργασίας μεταξύ τους, ενώ άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για δυσαρέσκεια της κυβέρνησης μετά τα όσα είπε στην Επιτροπή της Βουλής την Πέμπτη ο κ. Κωστόπουλος.

ΒΡΕ ΠΑΛΑΒΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΙ...ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥΣ...


ΑΠΕΒΑΛΑΝ  6 ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ  ΤΟ ΑΣΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ...
Αναστάτωση επικρατεί στην τοπική κοινωνία του Γέρακα μετά την απόφαση της διεύθυνσης του 1ου Γενικού Λυκείου της πόλης να προχωρήσει στην αποβολή έξι μαθητών οι οποίοι στη διάρκεια της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου φώναξαν συνθήματα υπέρ της ελληνικότητας τόσο της Μακεδονίας όσο και της Κύπρου.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΒΛΑΚΕΙΑ!

ENAΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΩΛΟ-ΑΛΒΑΝΟΙ...Δηλαδή τα τσανάκια του φαιδρού ΡΑΜΑ... 

«Αποφάσισε να πεθάνει αυτή την άγια μέρα»

Λεπτομέρειες που συγκλονίζουν από τον γαμπρό του Κωνσταντίνου Κατσίφα, Βαγγέλη Σακελλαράκη. Μιλώντας στην εκπομπή Μαζί Σου, της Τατιάνας Στεφανίδου, ο κ. Σακελλαράκης ανέπτυξε τον συλλογισμό του και περιέγραψε, όπως και ο δικηγόρος της οικογένειας που μίλησε στο newsit.gr την όψη του νεκρού Κωνσταντίνου. 

«Είδα ένα πρόσωπο με τέτοια νηφαλιότητα και υπερηφάνεια στο νεκροτομείο. Θα πείτε κι εσείς αν τον δείτε ότι δεν γίνεται! Δεν έχω δει τέτοιο νεκρό. Είχε αποφασίσει να πεθάνει αυτή την ώρα και αυτή την άγια μέρα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου