Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ...ΘΑΥΜΑΣΤΑ! ....ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ!




Απλήρωτοι εργαζόμενοι του MEGA με πανό μπροστά στο Μέγαρο Μαξίμου

ΑτιΑντιμέτωποι με δυνάμεις των ΜΑΤ βρέθηκαν οι απλήρωτοι εδώ και 18 μήνες εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού Mega που διαδηλώνουν από το πρωί έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. Mάλιστα, έπιασαν στον ύπνο τους αστυνομικούς και πρόλαβαν να ξεδιπλώσουν το πανό τους στο πεζοδρόμιο μπροστά στο Μαξίμου, μέχρι να τους απομακρύνουν οι αιφνιδιασμένοι αστυνομικοί.Kαλούν την κυβέρνηση να «δώσει λύση στην απληρωσία» τους.

ΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ...ΧΩΡΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ,,,,

ΚΑΛΕ  ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ....ΚΑΙ ΜΗΝ ΨΑΧΝΙΕΣΤΕ....ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤ΄ΕΥΧΗΝ!
Σήμερα, 8 Μαρτίου, γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Δωρεάν κοκτέιλ - Προτάσεις για να περάσεις την Ημέρα της Γυναίκας

shutterstock
Αν και οι γυναίκες πρέπει να γιορτάζουν κάθε μέρα και όχι μόνο σήμερα. 
Αν θέλεις, λοιπόν, να πας κάπου με τις φίλες σου και να γιορτάσεις την ημέρα, να πιεις και να φας, πολλά μαγαζιά διοργανώνουν υπέροχα events ειδικά για απόψε και ειδικά για γυναίκες.
Τι καλύτερο από ένα ποτό, καλό φαγητό και την παρέα σου;
Προσφορές ειδικά για γυναίκες με ποτό και φαγητό, μουσική και δώρα είναι σίγουρα ένας ωραίος τρόπος να διασκεδάσεις.
Σου έχουμε τις τέσσερις καλύτερες προτάσεις της πόλης.
Πηγή: Δωρεάν κοκτέιλ - Προτάσεις για να περάσεις την Ημέρα της Γυναίκας | iefimerida.gr 
ΤΑ ΘΕΤΡΑΛΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΤΥΧΩΣ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ

Γράφει 
η Σοφία Βούλτεψη
Κατά την προχθεσινή κεκλεισμένων των θυρών συζήτηση στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας για το θέμα της σύλληψης και κράτησης των Ελλήνων αξιωματικών από την Τουρκία, ο υπουργός των Εξωτερικών κ. Κοτζιάς φέρεται να είπε ότι πως πρέπει να κλείσουν άμεσα τα υπόλοιπα μέτωπα της εξωτερικής πολιτικής στη βάση των αρχών της κυβέρνησης, προκειμένου να επικεντρωθούμε στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.
Δυστυχώς, η κατάσταση στη χώρα παίρνει πολύ επικίνδυνη τροπή. Διότι κυβερνάται από ανθρώπους που είτε είναι εντελώς ανίκανοι να αναλύσουν τα πράγματα – και επομένως να δράσουν – είτε δεν θέλουν να το κάνουν και καταφεύγουν σε τεχνάσματα, ψεύδη και προπαγάνδα.
Διαφορετικά, θα «έβλεπαν» ότι δεν υπάρχουν δύο μέτωπα, αλλά ένα: Ο άξονας Άγκυρας – Σκοπίων. Και επομένως, όχι μόνο δεν μπορούμε να βασιζόμαστε στην προοπτική «επίλυσης» του ενός θέματος για να στραφούμε απερίσπαστοι στο άλλο, αλλά συμβαίνει το

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου