Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

ΔΕΙΤΕ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΛΥΣΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ!

από Ιωάννης Παπαζήσης και
Νικος Βραχιολιδης
ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΔΙΕΘΕΣΑΝ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 3.000 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑΞΙΔΕΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΕΤΡΑ.ΚΑΘΕ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ ΧΩΡΑΕΙ 50 ΑΤΟΜΑ ΑΡΑ ΤΑ 3.000 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ 150.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ...ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΤΕΛ ΤΑ ΤΡΑΙΝΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΤΑ Ι.Χ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΩΝ 150.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΚΔΡΟΜΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΕΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΤΕ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ 1.500.000 ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ BBC Η ΑΜ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ 1.800.000 ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ DEUTSCHE WELLE ... ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ KYΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΟΝΟ 140.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ;;;;ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ;;;;ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΤΩΝ ΒΡΩΜΕΡΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΡΕΖΙΛΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;;;;

Ε...ΡΕ ΚΑΤΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΥΝ...

Αυτός είναι ο 29χρονος που νάρκωνε και βίαζε ανήλικες στη Δάφνη – Νέα στοιχεία της φρικιαστικής υπόθεσης

ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ ...ΣΜΠΑΡΑΛΙΑ
Dafni-drastis1-696x394

Στη δημοσιότητα έδωσε το πρωί της Τετάρτης η ΕΛΑΣ τα στοιχεία του 29χρονου που κατηγορείται για βιασμό δύο ανηλίκων στο σπίτι του στη Δάφνη αφού πρώτα τους έδωσε ναρκωτικά.
ΠΥΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ
ΣΤΑ ΥΨΗ Η ΕΝΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ NOVARTIS
07/02/2018
Στην έκτακτη συνεδρίαση της ολομέλειας της Βουλής, διαβιβάστηκε η δικογραφία για την υπόθεση Novartis, που αφορά τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών πολιτικών προσώπων για τα αδικήματα της απιστίας και της δωροδοκίας.
Μετά από απόφαση της διάσκεψης των προέδρων, η αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου γνωστοποίησε τη διαβίβαση των δικογραφιών στη Βουλή και ανέφερε τα παρακάτω εμπλεκόμενα πρόσωπα:
  • Αντώνιο Σαμαρά, πρωθυπουργό από την 20-6-2012 έως την 26-1-2015,
  • Παναγιώτη Πικραμμένο, πρωθυπουργό από την 16-5-2012 έως την 20-6-2012,
  • Δημήτριο Αβραμόπουλο, υπουργό Υγείας από το έτος 2006 έως το έτος 2009,
  • Ανδρέα Λοβέρδο, υπουργό Υγείας από την 7-9-2010 έως την 17-5-2012,
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΙΕΛΚΑΣτροφή στις τσάντες πολλαπλών χρήσεων
07/02/2018
Σημαντική ήταν η μείωση της χρήσης πλαστικής σακούλας τον πρώτο μήνα εφαρμογής του νέου μέτρου.
Η χρήση της πλαστικής σακούλας στα σούπερ μάρκετ μειώθηκε τον Ιανουάριο κατά 75%-80%, ποσοστό που είναι σημαντικά χαμηλότερο στα υπόλοιπα κανάλια του εμπορίου και της εστίασης.
Σύμφωνα με τα στοίχεια του ΙΕΛΚΑ, τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για τον πρώτο μήνα εφαρμογής της νέας νομοθεσίας, αλλά καταδεικνύουν ότι χρειάζεται περαιτέρω οργανωμένη προσπάθεια για να επιτευχθούν οι εθνικοί στόχοι που έχουν τεθεί.
Σε σχέση με το κανάλι των σουπερμάρκετ:
Η εφαρμογή του μέτρου ήταν αυστηρή και καθολική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου