Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΝΟΗΤΕΣ ...ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!...ΒΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ...ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ

Μήνυση στον δήμαρχο Κέρκυρας έκανε η Χρυσή Αυγή για τουρκικό συγκρότημα!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ...ΑΦΡΟΝΩΝ!


Ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ιωάννης Αϊβατίδης, κατέθεσε μήνυση κατά του δημάρχου Κέρκυρας, Κώστα Νικολούζου, με αιτία, τη συμμετοχή Τούρκων χορευτών στο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, που διοργανώθηκε στο νησί, υπό την αιγίδα της Δημοτικής Αρχής.

ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΆ ΝΑ ΜΗΝ ΈΧΕΙ ...ΜΑΚΡΥ ΧΈΡΙ...

Αισιόδοξος για το μέλλον της Ελλάδας, δηλώνει ο Μακρόν Σε συνέντευξη του προς ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

07s10makr
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
"Μήνυμα εμπιστοσύνης" στην Ελλάδα στέλνει ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, σε συνέντευξή του στην «Κ», στην οποία δηλώνει "αισιόδοξος" για το μέλλον της χώρας.
Εκφράζει την υποστήριξή του στην προσπάθειά της να βγει από την οικονομική κρίση, υπογραμμίζει ότι η οικονομία ανακάμπτει και η ανεργία υποχωρεί, και στον βαθμό που του αναλογεί ενθαρρύνει γαλλικές επενδύσεις καθώς κατά τη σημερινή επίσκεψή του στην Αθήνα πλαισιώνεται από εκπροσώπους μεγάλων γαλλικών ομίλων, αλλά και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ...ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΜΕ!

     ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ
   -------------------------------------------------
ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΓΡΥΠΑΙΟΥ

Όλα τα δεινά που υποφέρει σήμερα ο Ελληνικός Λαός, και η Ελλάς, οφείλονται στους δανειστές Σιωνιστές δυνάστες Κοσμοκράτορες.
Ως γνωστόν οι δανειστές μας είναι η Τρόϊκα ΔΝΤ- ΕΚΤ- Ε.Ε.
Η Τρόϊκα ανήκει στους Επικυρίαρχους της Γης.
Οι Κοσμοκράτορες είναι οι ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ  και συνοδεία.
Τα κόλπα των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων δανειστών-δυναστών της Τρόϊκας, βασίζονται στο 2ον &  21ονάρθρον των Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών, που λένε τα εξής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου