Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ...

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΔΙΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ "ΚΛΙΝΙΚΑ ΝΕΚΡΟ" ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ: ΕΣΩΣΕ ΚΛΙΝΙΚΑ ΝΕΚΡΟ! ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΗΔΕΙΟΣΗΜΟ, ΑΛΛΑ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΟΝ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΗ ΖΩΗ!


Τετάρτη, Μάιος 10, 2017
Συγκινεί και συγκλονίζει κάθε πιστό το απίστευτο θαύμα του αγίου Εφραίμ, που χάρισε τη ζωή σε έναν ετοιμοθάνατο νέο και έγινε αφορμή να χτιστεί ένα πανέμορφο εκκλησάκι στη Ρογδιά του Ηρακλείου.

Από την 
Εύα Παπαδάτου

ΦΡΙΚΗ:ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ:Γνωρίζω άριστα τον χαβαλέ της προσωπικότητας των μελών της Χ.Α. ΠΑΙΔΙΚΗ-ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ...ΝΕΥΡΟΣΠΑΣΤΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ -ΧΑΝΟΥΝ ΣΥΧΝΑ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΣ και το παίζουν κοινοί αλήτες!...Με όπλο το νταηλίκι και τον τσαμπουκά!..Εμεις ως γνωστόν δημοσιογραφικά τους περιθάλπουμε... Αλλά φαίνεται ότι τα παιδιά ειναι αθεράπευτα!

Ε, τώρα μην αγιοποιουμε και τον ΑΡΧΙΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑ -υπαρχηγό της Χ.Α ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ....

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ! ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!!! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ. ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το παρακάτω σχόλιο που αλιεύσαμε από το διαδίκτυο και δείχνει πώς προκάλεσε σκόπιμα ο Δένδιας τον Κασιδιάρη.

Αν δεις τη διάταξη των κομμάτων στην αίθουσα, θα διαπιστώσεις οτι στις...

2 δεξιές στήλες των εδράνων η ΝΔ καταλαμβάνει τις πρώτες σειρές και η ΧΑ τις πίσω σειρές της ακραίας δεξιάς στήλης. Συνεπώς ο Δένδιας, ο οποίος κάθεται πάντα στην πρώτη σειρά, πήρε τον ανήφορο για να φτάσει στα έδρανα της ΧΑ και κατόπιν έστριψε δεξιά μέσω του ενδιάμεσου διαδρόμου για να βγεί από τη δεξιά πόρτα, ενώ το πιο φυσικό ήταν να πάει απ' ευθείας, μέσω του κάτω διαδρόμου που περνάει μπροστά από τα υπουργικά έδρανα.
Δείτε ξανά το βίντεο:


ΚΑΙ ΔΙΗΓΩΝΤΑΣ ...ΤΑ ...ΝΑ ΚΛΑΙΣ!

Ο Ελληνας λοχαγός που ΓΑΖΩΣΕ με 7.500 σφαίρες τουρκικό υποβρύχιο στο Φαρμακονήσι

image

Kαθώς 2 τουρκικοί πυραυλάκατοι έκαναν ττην Δευτέρα 15 Μαίου 2017 τουρισμό στο Αγαθονήσι ο Πέτρος Κασιμάτης θυμάται τον ηρωικό λοχαγό που γάζωσε με 7.500 σφαίρες τουρκικό υποβρύχιο στην ίδια περιοχή.
Το πως αντιμετώπισε η Ελλάδα κι αυτόν τον ήρωα μπορείτε να φαντασθείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου