Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!
    

Ο βετεράνος θυελλώδης ρεπόρτερ  ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ …ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΗ ΝΙΟΤΗ ΤΟΥ ΤΩΝ …80 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ! ΧΑΡΑΣ ΣΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΤΟΥ…Πρωτοπόρος σε πάμπολλα δημοσιογραφικά..ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ  ΤΟΥ  ΚΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ:

ΠΑΙΧΝΙΔΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ…
*** Αδέρφια της ατυχίας  και της πλακατζίδικης Τσιπρέϊκης αριστεράς.Παρά το ότι συνέτρεξα –εν αρχή- στα πρώτα βήματα αυτού του αχαμνού παιδιού, πιστεύοντας στην καθαρότητα της μάπας του.΄Όχι δεν τον ψήφησα… αλλά τον υποστήριξα δημοσιογραφικά!... Ελπίζοντας!

***Φαίνεται πως ήταν λάθος… Πίστεψα στην καθαρότητα της φάτσας του . ΛΑΘΟΣ! Διότι οι κομμουνισταράδες -αριστεροί κι άλλα τσιμπράγκαλα μιας αχαμνής ιδεοληψίας.. που αυτοκαταργήθηκε, αλλά πλην στην Ελλάδα δίνει τραυματική …παρουσία! Κατάλαβα τη βλακεία μου, λίγες μέρες μετά την εκλογή του ΤΣΙΠΡΑ..Και νομίζω πως πολλοί ΄Ελληνες που τον ψήφισαν  ΒΛΑΚΩΔΩΣ… παρασύρθηκαν από τα ίδια κριτήρια.

***ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ; Ο ΤΣΙΠΡΑΣ πλέον …μέρα με τη μέρα σταθεροποιείται, μη υπαρχούσης της …ελάχιστης ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ στις αυθαιρεσίες του… ΝΤΑΛΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΕΣ!
Έχει ένα επιτελείο ανικάνων κι αδοκίμαστων ανδρών και κάποιων ασχήμιας ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ γραϊδίων γυναικών.. ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ …ΤΟΝ ΨΩΦΙΟ ΔΙΕΘΝΏΣ… ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΌ! ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΡΑ…ΠΟΥΤΙΝ!
Κι ως τζόβενο ο Τυπάκος Τσίπρας προχωράει στην εγκαθίδρυση του ψόφιου  Σταλινικού κομμουνισμού, στη σύγχρονη Ελλάδα… λόγω παιδικών , φρενοβλαβών αποθημένων του …ΚΡΙΜΑ!

ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ….ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ … ΠΑΓΚΟΣΜΊΩΣ  απορρίπτουν τον κομμουνισμό… Το Τσιπρέϊκο και η μικροσυμμορία του επιδιώκει άφρονα… να μας τον επιβάλλει… όταν ήδη είναι ΨΩΦΙΟΣ απανταχού της οικουμένης!

*** Λογικά …ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΕΣ… θα εξαερώσουν αυτά τα μπαστάρδια της αριστερής και ύπουλης φάρας…
Μπήκαν στο γκουβέρνο από την πίσω πόρτα… και θαρρούν πως θα κάνουν κουμάντο  στο ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…Τον κάνουν όμως ήδη κι αυτό με ανησυχεί….
*** ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ … ΠΗΞ-ΛΑΞ… τα μπασταρδάκια που ονειρεύονται να φτιάξουν μια Ελλάδα παραμορφωμένη κατά το θλιβερό νιονιό τους!..Θα μας κάνουν κολχοζ ΟΥΛΟΥΣ!... και υποτακτικά στρατιωτάκια… Αυτά τα παλαβά ιδεοληπτικά μπασταρδάκια ΑΘΕΑ, αλλά που συνεχίζουν να πιστεύουν… σε ιδεοληπτικές μαλακίες… ΦΡΙΚΙΑΖΩ  ειλικρινά για το προοδευτικό νιονιό τους!
Οι ονειροπαρμένοι και οι τραυματικοί της κομμουνιστοαριστεράς, θα σπάσουν για μια ακόμη φορά τα μούτρα τους ..Αλλά στο μεταξύ οι λοιποί των Ελλήνων θα συνεχίσουν να υποφέρουν με τους άφρονες  πειραματισμούς των πολλαπλώς τραυματικών αυτών…που μας έλαχαν, λόγω δικού μας …τυχοδιωκτισμού!
ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου