Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

ΚΑΙ Η GOOGLE ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ;...ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ; Είναι οργανο του διοεθνούς φασιστικου σιωνισμού... και διότι οι κτήτορές της είναι Εβραίοι!

ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ: Και φυσικά μόνον εδω!

GOOGLE... TO BΑΡΥ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΛΕΓΧΟ ΜΑΣ! -ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ:



H GOOGLE ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ  ΩΣ... ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ!

Αυτή κρίνει τι είναι ανεπιθύμητον πριν απο μας... θα φας το σανό που έγώ θέλω ρε χαλβά πολίτη!

Εκτιμούμε, αλλά ΟΧΙ και τιμούμε απολύτως το χρηστικό έργο της google. Τελευταία έχουμε επισημάνει κάποιες αυθαίρετες επεμβάσεις της σε μηνύμτα e-mail.. ΤΑ oποία χωρίς δεύτερη κουβέντα μας αποκλείει να τα διαβάσουμε... κατατάσσόντα τα ΣΤΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ!!!
΄Ετσι της κατεβαίνει... ΄Ολως συμπτωματικά τα αποκλεισμένα δεν  είναι άσχετα προς "πολιτικές" εγχώριες ή εξωτερικές ΤΑΚΤΙΚΕΣ.. Μικρό παράδειγμα: Το αξιόλογο ιστολόγιο ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ, ειδησεογραφικό επί έτη συνήθζε να μας ενημερώνει με την ύλη του., αλλά για πολύ καιρό τώρα δεν έχουμε νέα τους.
΄Ομως εντελώς ξαφνικά ανακαλύψαμε πως  σχεδόν όλα τα μηνύματα που μας έστελνε η ιστοσελίδα ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ... τα είχε κατατάξει η GOOGLE... ως... ANEΠΙΘΥΜΗΤΑ!

Αρχίσαμε να ξύνουμε την κεφαλή μας, διότι η ύλη του εν λόγω ιστολογίου, δεν  διαφέρει ειδησεογραφικά από τις υπόλοιπες ελληνικές ενημερωτικές ιστοσελίδες.Μπορεί μεν να αντιτίθεται προς ορισμένα ρεύματα, αλλά αυτό δεν είναι αίτιο... Αποκλεισμού της... 

Σημειώνουμε πως αφορμή για το ψάξιμο αυτό είναι ότι από χθες η GOOGLE κατάργησε- ανοήτως και φασιστικά  ένα από τα δικά μας ιστολόγια το  press-vision  και μάλιστα εξειδικευμένο στη όραση-οφθαλμολογία... η οποία υπάρχει από δεκαετίας, τηρώντας φυσικά τα συμβατικά που θέτει η google! 
Τί συμβαίνει; Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία 3 χρόνια η ιστοσελίδα περιλαμβάνει στην ύλη της και ...άγριες πολιτικές θέσεις! Θα το μάθουμε! 
Γνωρίζουμε ασφαλώς...με την υδροκέφαλη εδραιοποίηση της σιωνιστικής GOOGLE τα πράγμαυα δεν θα είναι εύκολα για ΟΛΟΥΣ μας. Ο σιωνισμός και το πνεύμα του περί παγκοσμιοποίησης θα μας αλλάξει τα φώτα...Αλλά δεν θα τους περάσει... Εμείς θα τους αντιτάσουμε το ελληνικό ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ και βλέπουμε!...

ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΤΙΚΟ Η GOOGLE ΘΕΩΡΕΙ  ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ ! 
The Royal Chronicles info@royalchronicles.gr
Δείτε πιο κάτω μερικά χαρακτηριστικά από τα ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ που η GOOGLE τα χαρακτήρισε ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ, αποικλείωντας να τα διαβάσουμε:



17.04.2016 
Sakis_IoannidisΣάκης Ιωαννίδης: Κάποιοι οδηγούν την ΟΝΝΕΔ στο γκρεμό και την απαξίωση«Θα μας βρουν απέναντι. Οχι μόνο εμένα , αλλα κι όσους αισθάνονται μέλη της μεγάλης οικογένειας της ΟΝΝΕΔ»




Stavros_Lygeros
Σταύρος Λυγερός: Ο Τσίπρας σκέφτεται τα νέα μέτρα
Στο επόμενο επεισόδιο της πολιτικής αφήγησης που θα κληθεί να διαχειριστεί ο Αλέξης Τσίπρας, στέκεται ο Σταύρος Λυγερός, με ανάλυσή […]


Mihalis_IgnatiouΙγνατίου: Θέλουμε ηγέτες, όχι κομματάρχεςΤη… μελαγχολία που προκαλεί το χαμηλό επίπεδο του σημερινού πολιτικού δυναμικού της χώρας, καταγράφει ο Μιχάλης Ιγνατίου με άρθρο του […]



maximou2Μαξίμου: Εμφανής η ευθυγράμμιση του Μητσοτάκη με συγκεκριμένα κέντρα διαπλοκής«Υιοθετεί πλήρως τις θέσεις του ΔΝΤ για την Ελλάδα»







ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ... ΔΙΟΤΙ ΤΟ GOOGLE από σπουδαίο αγαθό step by step  αποδεικνύεται το ισχυρότερο όπλο επικράτησης της σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης.. μαζί φυσικά και με τα FACE BOOK , TWITER κι άλλα κολπάκια του σιωνισμού!









1 σχόλιο:

  1. ΟΥΔΕ ΣΧΟΛΙΟΝ ΑΚΟΜΑ...
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.

    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΑΙΝΩ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΓΚΟΟΓΚΛΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΛΑΤΙΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ Ε-ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 2Ο ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΟΥΝΑ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Ο17 ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΚΟΟΓΚΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΧΟ....ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΓΗ ΑΥΤΗ...www.athanasios.thimiopoulos.com....Google
    ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή