Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΒΟΜΒΑ των εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ από την εκπομπή του ΤΡΑΓΚΑ!! ΔΕΙΤΕ και βγάλτε ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ!!


tragkas-syriza

Δείτε στο βίντεο την αποχώρηση των δύο καλεσμένων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, από την εκπομπή του Γιώργου Τράγκα και…
τα συμπεράσματα δικά σας. Η αποχώρηση από το 24″ και μετά…

ΣΟΚ για πασίγνωστο ζευγάρι! Πούλησαν το ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ σπίτι τους και μένουν σε αποθήκη στο Μεταξουργείο! (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε: 09/01/2015 12:22
  
zevgari

Οι ανέσεις και η χλιδή ανήκουν στο παρελθόν. Οι δύο τους ζουν σε μια αποθήκη,… δίπλα στο θέατρο τους στο Μεταξουργείο, όπου η ηθοποιός έχει ανοίξει και εστιατόριο, σύμφωνα με lifestyle περιοδικό.
«Ήμασταν δύο άνθρωποι που δουλεύαμε σαν τα σκυλιά και κάποια στιγμή κάναμε ένα ωραίο σπίτι το οποίο αγοράσαμε και επισκευάσαμε με δάνειο», εξομολογήθηκε η Άννα Βαγενά, μιλώντας για πρώτη φορά για την τεράστια αλλαγή που συντελέστηκε στη ζωή της με τον Λουκιανό Κηλαηδόνη.

ΜΑΣΤΡΩΠΟΙ ΒΙΑΖΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 24ΧΡΟΝΗ ΚΑΛΛΟΝΗ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΠΟΡΝΕΥΤΕΙ. ΤΟ ΘΥΜΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΙ. Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ

Κύκλωμα μαστροπών που βίαζε και κρατούσε φυλακισμένες αλλοδαπές γυναίκες σε διαμέρισμα-«κελί» στον Άγιο Παντελεήμονα εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Αττικής.

ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΙ ΚΑΙ ΦΙ...

Η αγριότητα και βαρβαρότητα που επιδεικνύεται από τους φανατικούς-ισλαμιστές αποκτά μορφή επιδημίας σε όλη την Ευρώπη. Εδώ, στην Ελλάδα υπάρχουν εστίες φανατικών μουσουλμάνων, ενώ έχουν...

ΘΑ ΚΟΥΦΑΘΕΙΤΕ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΗΔΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΓΚΑΝΑ! ΒΙΝΤΕΟ!

Γλέντι και χορός είναι για τους Γκανέζους οι κηδείες. Γι' αυτούς, η κηδεία δεν είναι μόνον η ευκαιρία να θρηνήσεις για τον χαμό του δικού σου ανθρώπου αλλά κυρίως είναι η ευκαιρία να γιορτάσει τη ζωή του θανόντος. Δείτε το βίντεο και την άλλη όψη του ίδιου νομίσματος: του θανάτου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου