Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΣ!


ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ- ΟΛΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ- ΤΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ... Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΒΑΕΙ...
Ευτύχημα τα νέα πρόσωπα
     

Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ

Εν ολίγοις για να μην πελαγοδρομείτε!

1) ΄Εχουμε μία από τα ίδια. Λίγο πάνω, λίγο κάτω οι πρωταγωνιστικοί σχηματισμοί διατηρούν τις δυνάμεις τους.Σοβαρές αποκλίσεις από εκείνο που διαμορφώθηκε το 2012, δεν υπάρχουν.
2) Το πρόβλημα ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, που όλα αυτά τα δύο χρόνια κυκλοφορούσε με το ψεγάδι ότι η δύναμη που κέκτησε το 2012, ότι οι ψήφοι του ήταν περαστικοί και διαμαρτυρικοί κι άρα αυτό δεν θα κρατούσε επί πολύ. Με τα χθεσινά νούμερα αποδείχθηκε ότι η δύναμή του παγιώνεται. Κι αυτό διότι τσιμεντοποιήθηκε με την αρθρώα μετακίνηση μελών από το βαρύτατα εγκληματικό ΠΑΣΟΚ. Τούτο σημαίνει ότι κανείς δεν μετάνιωσε για τα όσα δεινά αντιμετωπίζει η χώρα, εξ αιτίας αυτού του κόμματος όπου τα έφαγαν όλοι μαζί. Το τροπάρι πια καλά κρατάει και οι τρακατρούκες περί αντιμνημονιακών, απλά παραμύθιον της χαλιμάς.
3) Η Ν.Δ. κρατάει τις δυνάμεις της, αν και διασπασμένη... Πλην όμως η Δεξιά γενικά παραμένει η πρώτη συμπαγής πραγματικότητα.
4)Αλλά η πρώτη-πρώτη δύναμη είναι η αποχή, που τόσο χαρακτηριστικά εμφάνισε στο "διαγγελμά" του ο δικός μας ΓΕΡΟ-ΣΟΦΟΣ. Παρά την εμετική προπαγάνδα παπαγαλίσκων δημοσιογράφων και του κομματικού συστήματος, οι μισοί σχεδόν ΄Ελληνες, με την αποχή τους έφτυσαν τις στημένες ασχήμιες. Πάρτε το χαμπάρι, δεν υπάρχει καμιά υποχρέωση να ψηφίσεις. Είναι δικαίωμά σου να ψηφίσεις ή όχι. Το δικαίωμα είναι δικαίωμα και δεν ...μπορεί να ασκηθεί με την ανοησία της υποχρέωσης. Σήμερα δε με σχετικό ρεπορτάζ θα σας δώσουμε όλο το φάσμα του φακέλλου ΑΠΟΧΗ... ώστε να αντιμετωπίζετε τις ηλιθιότητες των κρατικών απειλών ότι θα πάτε φυλακή!

Ο Γέρος-Σοφός απέχει από τις κάλπες συνειδητά από 1998!
Στα τελευταία 50 χρόνια ΟΥΔΕΙΣ διώχτηκε γιατί αρνήθηκε να πάει στην κάλπη. Το σημερινό 40-46% ποσοστό αποχής είναι συμβατό με εκείνα που ισχύουν στις ΗΠΑ, Γαλλία, Αγγλία. Χώρια βέβαια που σε καμιά δημοκρατική χώρα δεν ισχύει η γελοία ...υποχρεωτική ψήφος!

5)Ερχόμαστε στη Χρυσή Αυγή. Με αυξημένες τις δυνάμεις της 16% συγχύζει αφόρητα τα αληθινά ορίτζηναλ φασιστοειδή του συστήματος. Πολιτικοί και εγκάθετοι της δημοσιογραφίας συνεχίζουν τα εγκλήματά τους κατά της ουσίας του δημοκρατικού πνεύματος.Αποκλεισμένη, διωγμένη πρωτοφανώς από το σύστημα... αγνοούντες οι πάντες ότι η εξαφάνιση του νομίμου αυτού κόμματος έγινε αναιδώς και προσβλητικώς  ύστερα από εντολή-ομολογημένη- από το Διεθνές Σιωνιστικό κίνημα! Από ότι δείχνουν τα πράγματα φαίνεται ότι και στις Ευρωεκλογές η Χ.Α. θα διατηρήσει τις δυνάμεις της .
Είναι γνωστή η θέση μας για το μόρφωμα αυτό: " Είναί παιδική χαρά, αλλά το μόνο κόμμα στη βουλή που μιλάει ελληνικά!" Γι αυτό και για να μην υποπέσουμε στις ίδιες ντοπιαστικές φαιδρότητες των άλλων, φιλοξενούμε εδώ τα Δελτία Τύπου της Χ.Α. Γιατί αυτό επιβάλλει η δημοκρατία και η δημοσιογραφία. Μας αρέσει δεν μας αρέσει!

6) Το κόμμα του Πάνου Καμμένου, επίσης δεν πρέπει να είναι ...πολύ δυσαρεστημένο... δεν μπορούσε να έχει καλύτερη τύχη
7) Για τη ΔΗΜΑΡ δεν γίνεται λόγος.. Αναιμική με κίνδυνο τον τελικό αφανισμό της !

8) Το ΚΚΕ ύστερα από πολλά χρόνια, κατάφερε να συσπειρώσει τις δυνάμεις του και να επανέλθει στα συμπεφωνηθέντα στη Γιάλτα μεταξύ Τσώρτσηλ,Στάλιν, Ρούσβελτ... Επανήλθε στο 8%
9) Είναι ευτυχημα σε δύσκολες αναμετρήσεις, επέπλευσαν νέοι, αμόλυντοι άνθρωποι: Η δροσερή κ. Δούρου, ο ευγενής και συγκροτημένος νεανίας Σακελλάρίδης, ο Τζιτσικώστας και ο νευρώδης μαχαλόμαγκας Κασιδιάρης, ανεξάρτητα από τις ιδεοληψίες τους δεν παύουν να αποτελούν ελπίδα για το αύριο. 
10) Τέλος τίποτε δεν άλλαξε. Οι λεγόμενοι αντιμνημονιακοί, μάλλον αποτελούν μειοψηφία, όπερ σημαίνει ότι οι περιπέτειες με τα μνημόνια δεν τους άγγιξαν.. Κι αυτό χρειάζεται ειδική μελέτη.. Τα μηνύματα του ΣΥΡΙΖΑ δεν φτούρησαν. Η Μέρκελ και ο Σόϊμπλε πρέπει να τρίβουν τα χέρια τους! 
 Καληνύχτα μας! Βασικά...   

Α, ναι η Κυβέρνηση του δίδυμου Σαμαρά-Βενιζέλου..δεν πρόκειται να πέσει  και θα συνεχίσει το χαβά της .. μέχρι τη τελευταία μέρα που προβλέπει ο νόμος!
**Ως προς τον Νικήτα Κακλαμάνη κι αυτός είναι ικανοποιημένος... Πήρε το αίμα του πίσω και τσάκισε τις αφροσύνες Σαμαρά!

Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΝΤΟΡΕΤΑ ΠΕΠΠΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗ 

ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΧΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ:


Στις εκλογές, οι Έλληνες ψηφοφόροι έδειχναν πιο συνειδητοποιημένοι. Όπως βλέπετε, διαφωνώ. Όχι επί της ουσίας, αλλά επί της εκτίμησης. Θα μπορούσε να είναι έτσι, αλλά δεν είναι. Η συνειδητοποίηση δεν αφορούσε την επιλογή, αλλά τη γενική απόφαση, τη συλλογική απόφαση. Και η γενική απόφαση ήταν να δρέψει ο καθείς το τυχαίο λουλούδι που του γυάλισε. Αδιαφορώντας για τον Τάρταρο, που, ούτως ή άλλως, περιμένει ανοιχτός. Γιατί αντέδρασε έτσι η Περσεφόνη μέσα μας; Είτε γιατί έχει κουραστεί, είτε γιατί δεν πιστεύει πως κάτι θα μπορούσε ν' αλλάξει, είτε γιατί ήθελε μια ακόμα πλάνη... Κι ας ήταν μια θανατερή πλάνη. Τώρα, όποιος μπορεί, όποιος είναι ακόμα ζωντανός, ας βρει τον τρόπο να αποδράσει από τη μοίρα που μας περιμένει όλους τους υπόλοιπους αδυσώπητη. Όμως, φοβάμαι ότι ο Έλληνας δεν ενδιαφέρεται πια για το τι θα συμβεί. Ίσως γιατί διαισθάνεται πως το τέλος του κύκλου είναι κοντά, οπότε όλα αυτά λίγη σημασία έχουν. Έχει δίκιο; Έχει άδικο; Θα δείξει... Το συνειδητοποιεί απόλυτα; Όχι, αλλά το δείχνει με τις ενέργειές του. Το προοιωνίζει. Κι αν τα πράγματα είναι έτσι, τότε ο Έλληνας μάλλον είναι εκών άκων σοφός. Για άλλη μια φορά. Ίσως την τελευταία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου