Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΔΡΙΚΕΛΟ ΚΑΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Ο ΔΡΑΠΕΤΗΣ ΞΗΡΟΣ!ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ:

ΞΗΡΟΣ... Η ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΛΑ-ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ...ΕΠΕΡΧΟΝΤΑΙ: Επιδιώκεται ο αποκεφαλισμός της χώρας!

ΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ... ΘΕΩΡΕΙ ΒΑΛΤΗ ΜΠΛΟΦΑ ΤΟΝ ΞΗΡΟ ΚΙ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ..ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ!

ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ  ΚΑΙ
ΜΠΑΤΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ-ΟΥΣΙΕΣ!

Χθες εμφανίσαμε το ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΞΗΡΟΥ.. και σε βίντεο! Ευστόχως χαρακτηρίσαμε το λόγο του ως Διάγγελμα...(και μας αντέγραψαν ) και είπαμε ότι λόγω συγκυριών ο εν λόγω τρομοκράτης διεκδικεί ρόλο λαϊκου ήρωα... διότι ο χειμαζόμενος και καταληστευθής λαός εύχεται εκ βάθους ψυχής την έλευση ενός τιμωρού κατά των δυναστών, κατά των ανδρίκελων των συνωμοτών ..

Έτσι είναι η πρώτη ανάγνωση του διαγγέλματος του τρομοκράτη ΞΗΡΟΥ.
Θα παρακολουθήσατε ασφαλώς χθες τις ακατάσχετες τηλεοπτικές φλυαρίες... που ξερνάνε τον άπατο της εξαγορασμένης  ανοησίας τους!  Δεν αξίζει τον κόπο να σχολιασθούν οι ρήσεις κυρίως δημοσιογράφων βαλτώνν, προς τους οποίους ο φυγάς Ξυνός, δεν παλείπει να βάλλει στο στόχαστρό του κι όχι αδίκως . Διότι η δημοσιογραφία έχει φθάσει,πλέον  σε υπέρτατα όρια ασχημοσύνης.

Είναι όμως έτσι, όταν ο κοινός δολοφόνος ανυποψίαστων , δεν έχει ούτε παιδεία, ούτε φλόγα επαναστατική, έστω κι αν οι κοσμοθεωρίες του γαλουχύθηκαν μέσα στη ξοφλημένη φάτνη της αριστεράς; Δηλαδή αυτό το τέκνο του παπά-  Τριαντάφυλλου, μπορεί να παράξει λαϊκή επανάσταση με τόσους φόνους λάθος ανθρώπων , όπως π.χ. Αξαρλιάν,  Παύλο Μπακογιάννη κ.α.;
Σοβαρά ερωτήματα που ο κάθε αναγνώστης δεν μπορεί να παρακάμψει.

Με αφορμή τα όσα γράψαμε χθες για ΞΗΡΟ .. που πάει ο ελληνικός λαός να τον υποδεχτεί με  βάγια και ΩΣΑΝΑ... επικοινώνησε μαζί μας διαπρεπής Ελληνίδα συγγραφέας, η οποία με τις παρατηρήσεις -εύστοχες εν πολλοίς-, δίνει μια άλλη διάσταση .. στο διάγγελμα του Βλάκα-γενικά- Μιστερ ΞΗΡΟΥ:

"-- Αν είδατε το βίντεο  με το διάγγελμα του Ξηρού , θα καταλάβατε ασφαλώς, ότι ο ανθρωπάκος ήταν υποκινούμενος .. σκέτη καρικατούρα, με βαμμένα μαλλιά, με κακορίζικο μπουφάν κ.λ.π... Και σίγουρα ποτισμένος με ουσίες... με φάρμακα! Δεν εννοώ κατ΄ανάγκη ναρκωτικά , διότι ο άνθρωπος, απ΄όσα ξέρουμε δεν ρέπει... προς το είδος. Πάντως σίγουρα στη βιντεοεμφάνιση του ..κοιμάται!

Τον στήσανε με φόρμα για να απευθύνει διάγγελμα, αυτά τα χαζά δηλαδή που είπε! Ο άνθρωπος δεν είχε καν συναίσθηση το τι έκανε μπροστά στον φακό! Έμοιαζε με τον άνθρωπο της Μαντζουρίας!
Αυτό σημαίνει πως ο,τι και να γίνει στην Ελλάδα -και θα γίνουν πολλά- ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΞΗΡΟ!
Υπάρχουν-φαίνονται- κάποιες δυνάμεις-μάλλον ξένες- που επιδιώκουν να αποδομήσουν την Ελλάδα, -έστω κι όπως είναι σήμερα απέραντα αποδομημένη-.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΚΕΦΑΛΗ.. χωρίς πρόεδρο δημοκρατίας και χωρίς κυβέρνηση!..
Μάλιστα δε δυναμιτίζουν και τον  ΣΥΡΙΖΑ...ο οποίος τρώει τη φόλα του Ξηρού, χωρίς να καταλαβαίνει τι ακριβώς γίνεται! Προσέξτε το διάγγελμα του υποκινούμενου ΞΗΡΟΥ... Ο άνθρωπος, δεν επικοινωνεί ούτε καν με τον εαυτό του...
Συμπερασματικά λέγω κάθετα: Ο Ξηρός, που με τόση ευκολία το έσκασε από τις φυλακές, είναι σχέδιο αλλοτρίωσης και σαλατοποίησης της Ελλάδας. Είναι φόλα... και ...κροιός πολοορκητικός  για το θάψιμο της Ελλάδας δια παντός από τον χάρτη!"


ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ Ή ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΊΒΕΙΑ ΚΟΨΤΕ FACE BOOK & TWITER!





Αγρίνιο: Βαριά ποινή σε 28χρονο για υβριστικά μηνύματα μέσω facebookΠΡΟΣ ΓΝΩΣΙΝ ΚΑΙ 

ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ... 

Ως γνωστόν ,δεν έχουμε σε καμιά εκτίμηση στο ΦΑΤΣΟΜΠΟΥΚΙ...  FACE BOOK,.
Αποτελεί σύναξη ατόμων προβληματικών εν πολλοίς, που ψάχνονται για γνωριμίες κι επιβεβαιώσεις...με σπαραριστά γραφόμενα απόλυτης ηλιθιότητας και κενότητας.

Σημειώνουμε, ότι εντελώς τυχαία έχουμε κι εμείς "λογαριασμό" στο Φατσομπούκι, που όμως στο τελευταίο τρίμηνο έχει "μπλοκάρει"..και δεν δίνουμε δεκάρα... Χώρια που περιπαίζουμε τους "φίλους" επισκέπτες μας, λέγοντας κοντολογής πως μην αεροκοπανάτε, δεν θέλουμε φιλίες, κ.λ.π. σκανδαλιστικά... 
Είναι παρατηρημένο... πως τα άτομα που κάνουν σεργιάνι μέσα από τις λεγόμενες ...κοινωνικές Σελίδες, σε μεγάλο ποσοστό, είναι νεαροί-νεαρές, που λόγω καταγωγής και πνευματικής κενότητας, συνηθίζουν να υβρίζουν, οι πρώτοι ενώ τα κορίτσια να αυτοπροβάλλονται φωτογραφικά όσο γίνεται πιο σεξουλικά... Γιατί;  Μα   διότι τα φατσομπούκια και τα τουϊτεράκια
είναι επιεικώς χαζά, άπραγα και δυστυχή! Αυτά και φατσομπούκηδες και τουϊτεράκηδες... παρατάτε μας! Επισκέπτεσθε τους όμοιούς σας ..για να αλληλο-απολαμβάνετε τις μαλακίες σας! 
ΔΕΙΤΕ ΤΏΡΑ ΤΗΝ ΕΊΔΗΣΗ ... !
 
Είκοσι μήνες φυλάκιση ήταν η ποινή που επέβαλλε το Μονομελές Πρωτοδικείο του Αγρινίου στον 28χρονο που είχε συλληφθεί πριν από λίγες μέρες για υβριστικές και συκοφαντικές αναρτήσεις σε βάρος αστυνομικών της Α/Δ Ακαρνανίας.

Ο 28χρονος έκανε τις αναρτήσεις μέσω facebook κάτω από δημοσιεύσεις τοπικού ενημερωτικού site. Ο νεαρός καλείται να εξαγοράσει την ποινή του έναντι συγκεκριμένου αντιτίμου, ενώ αναμένεται να του ζητηθεί και χρηματική αποζημίωση για την ηθική βλάβη που προξένησε στους αστυνομικούς που εξύβρισε κατ'εξακολούθηση.
Αυτό θα γίνει με προσφυγή ασφαλιστικών μέτρων που θα κάνουν οι θιγόμενοι αστυνομικοί.
Να σημειωθεί πως στο πλευρό των αστυνομικών παραστάθηκε ως πολιτική αγωγή και η Τοπική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας.
Πηγή: agriniopress.gr

700 ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ-25.000 ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ! ΤΡΑΓΩΔΙΑ!


aytoktonia

Συγκλονιστικό βίντεο: «1-2 εστιάτορες αυτοκτονούν την ημέρα!»


Την απόγνωση που βιώνουν οι εστιάτορες εξέφρασε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ο Πρόεδρος της Ένωσης Εστιατόρων Λεκανοπεδίου κ. Γιάννης Τσάκος.
Μιλώντας αποκλειστικά στο tsegkanews.gr, αποκάλυψε πως «τα τελευταία τρία χρόνια έχουν αυτοκτονήσει 700 εστιάτορες και κάθε μέρα πια εξακολουθούν να αυτοκτονούν 1 με 2 εστιάτορες» και συνεχίζοντας το ξέσπασμά του, ο κ. Τσάκος, αναρωτιέται: «για αυτά τα εγκλήματα ποιος θα πληρώσει;».

TA ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ... ΟΙ ΝΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΣΑΝΕ!

ΑΛΗΤΕΙΑ! Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΜΕ ΑΥΞΗΣΗ 75% ΚΑΙ ΜΠΟΝΟΥΣ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ!

O υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας που επιβάλει μειώσεις μισθών και συντάξεων και με την πολιτική που ασκεί ως υπάλληλος της τρόικας στέλνει στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους, προχώρησε στην αποδοχή παραίτησης και στην επαναπρόσληψη υπαλλήλου στο γραφείο του, την ίδια ημέρα, δίδοντας της τέσσερις βαθμούς και αύξηση 75% στο βασικό μισθό της.

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΟΝ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ


Κυριότερες ειδήσεις

Ζωντανή κάλυψη

Στους δρόμους από σήμερα οι αγρότες

Ημερησία - ‎πριν από 15 λεπτά‎
Νέος κύκλος αγροτικών κινητοποιήσεων ξεκινά από την Τρίτη με συντονισμένη δράση ανά την Ελλάδα, όπως αποφασίστηκε σήμερα σε πανελλαδική σύσκεψη αγροτών που πραγματοποιήθηκε στην Λάρισα. Η σύσκεψη έγινε με πρωτοβουλία της συντονιστικής

Φόβοι για ντόμινο από την απόφαση του ΣτΕ

Η Καθημερινή - ‎πριν από 1 ώρα‎
Ντόμινο με απρόβλεπτες, δημοσιονομικές και όχι μόνον, συνέπειες φοβάται η κυβέρνηση
 ότι θα ακολουθήσει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την οποία κρίθηκε αντισυνταγματική η αναδρομική –τουλάχιστον– περικοπή των μισθών των ...

Η προκλητική εμφάνιση του Χριστόδουλου Ξηρού

Η Καθημερινή - ‎πριν από 1 ώρα‎
Σε «σύμβολο» της απόπειρας ανασυγκρότησης του επονομαζόμενου «αντάρτικου πόλης»
επιχειρεί να αναδειχθεί ο φυγόποινος Χριστόδουλος Ξηρός. Του Γιάννη Σουλιώτη. Αυτό 
προκύπτει από το περιεχόμενο κειμένου που αναρτήθηκε χθες το μεσημέρι στο ...

Νέο μπαράζ βομβιστικών επιθέσεων

Ριζοσπάστης - ‎πριν από 2 ώρες‎
Οσο κλιμακώνονται οι συγκρούσεις στρατού και ισλαμιστών μισθοφόρων της οργάνωσης
 «Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και Λεβάντε» (ISIL), που ξεκίνησαν από την Κυριακή στο Ραμάντι της δυτικής επαρχίας Ανμπάρ, άλλο τόσο εντείνονται τα τυφλά τρομοκρατικά ...

Μολότωφ στα ΜΑΤ έξω απο τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Η Αυγή - ‎πριν από 2 ώρες‎
Τέσσερις μολότοφ εκτόξευσαν άγνωστοι στις 7.30 μμ κατα της διμοιρίας των ΜΑΤ έξω 
από τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χ. Τρικούπη. Print Email. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ. 20.01.2014 Δέκα προσαγωγές για τις μολότοφ σε ΜΑΤ και ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου