Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΑΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΝ...ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ!

ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ... ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ!
ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!
Η αναισχυντία στο αποκορύφωμά της!Δείτε τι γράφει το ελληνοαμερικανικό ΚΑΛΑΜΙ-ΝΕΤ

Το προεδρείο του ''Ευρωπαϊκού Ισραηλινού Κογκρέσσου'' επισκέφθηκε τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Αντώνη Σαμαρά (9 Δεκ.'13) και του απόνειμε τιμητική ''πλάκα'' γιά τις ενέργειές του να καταστείλει την δράση της ''Χρυσής Αυγής''.

 Ευχόμαστε, κάποια ημέρα στο μέλλον, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας να δεχθεί στο ''Μαξίμου'' κι εκπροσώπους ελληνικών ομογενειακών Οργανώσεων. 
Μεγαλώνει η απόσταση Ελλάδας - Ομογένειας
Και η απόσταση αυτή είναι αισθητή, φανερή. Η Ομογένεια αισθάνεται ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν ασχολείται μαζί της, δεν ενδιαφέρεται, ότι εξακολουθεί να την εξαπατά βρώμικα, σε ζητήματα όπως διπλή φορολογία κ.ά. Μπορεί να φταίει η άσχημη οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, μπορεί να φταίει το γεγονός ότι η παρούσα κυβέρνηση δεν έχει όραμα και πολιτική γιά τον απόδημο Ελληνισμό, μπορεί να φταίει το γεγονός ότι το υπουργείο Εξωτερικών είναι ουσιαστικά ''ακέφαλο'', μπορεί να φταίει το γεγονός ότι ο αρμόδιος για Απόδημους υφυπουργός Εξωτερικών ασχολείται περισσότερο με ταξίδια αναψυχής, με κρατικό χρήμα. Πολλά τα ''μπορεί''. Η διαπίστωση μία και θλιβερή: Η Ελλάδα απομακρύνεται από την Ομογένεια και η Ομογένεια απομακρύνεται από την Ελλάδα.

Απίστευτο, αλλά αληθινό!

Συγκλονιστική ανακάλυψη:
Η Ελλάδα δεν  διαθέτει εμπορικούς-οικονομικούς ακόλουθους στις ΗΠΑ

ή όσοι υπάρχουν απλά κοιμούνται!
Επειδή, γιά κοντά 40 χρόνια, η Ομογένεια και οι εξαγωγείς στην Ελλάδα, αγνοούν την ύπαρξη των εμπορικών ακόλουθων, ενημερώνουμε ότι υπάρχουν: Στην πρεσβεία στην Ουάσινγκτον και στα ελληνικά Προξενεία σε Νέα Υόρκη, Σικάγο και Σαν Φρανσίσκο. Τι δουλειά κάνουν; Δύσκολη ερώτηση. Αφού αγνοούσαμε την ύπαρξή τους, πως να γνωρίζουμε τι δουλειά κάνουν, εκτός από ''προσωπικό τουρισμό'' με κρατικό χρήμα;
Ελαιόλαδο και η παραπλάνηση του γραφείου Οικονομικού-Εμπορικού Ακόλουθου (Ουάσιγκτον)
'Εδωσε στην δημοσιότητα παραπλανητική έκθεση για εισαγωγές ελληνικών ελαιόλαδων στις ΗΠΑ.Τα πραγματικά στοιχεία μπορείτε να τα δείτε εδώ (5ος πίνακας). Η Ελλάδα, δυστυχώς, καλύπτει σε ελαιόλαδο, μόνο το 2% της αγοράς ΗΠΑ, επειδή οι εμπορικοί Ακόλουθοι είναι άχρηστοι, δηλ. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ. (Καλαμι)

ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ...ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ!ΠΩΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ...ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ! Εξευτελισμός της ''Δικαιοσύνης'' και της ''Νέας Δημοκρατίας''
Ο ευθυνόφοβος πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης, αντί να προσέλθει στο αυτόφωρο να δικαστεί, επικαλούμενος ''λόγους υγείας'', έφυγε γιά πολυήμερες... διακοπές στην Μαλαισία !!! 


Δεν χρειάζονται σχόλια... Απολαύστε τα μόνον . Είναι από το ΚΑΛΑΜΙ-ΝΕΤ  της Ν.Υόρκης!Ο ΑΜΙΜΗΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΟΥΡΗΣ!
Ο Σουρής ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ, αλλά και χθες:
«Ποιος είδε κράτος λιγοστό    
σ’ όλη τη γη μοναδικό, 
εκατό να εξοδεύει
και πενήντα να μαζεύει;

Να τρέφει όλους τους αργούς, 

νά ‘χει επτά Πρωθυπουργούς, 
ταμείο δίχως χρήματα
 και δόξης τόσα μνήματα;

Νά ‘χει κλητήρες για φρουρά

 και να σε κλέβουν φανερά, 
κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε 
τον κλέφτη να γυρεύουνε;

Δυστυχία σου, Ελλάς, 

με τα τέκνα που γεννάς!
Ω Ελλάς, ηρώων χώρα, 

τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου