Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ: ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ , ΚΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΕΣ -εκτός κι αν έχουν αλλοτριωθεί από καθίκια τύπου Εβανζέλ Βενιζέλου!

ΕΡΧΕΤΑΙ ...ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ...ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΥΡΓΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!.


..Καλό το σλόγκαν έτσι; Το βάζουμε έτσι για να γαργαλέψουμε τα εντόσθια των αννοων της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ , ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ..Και μακάρι ο τ. Βασιλιάς να πάρει πρωτοβουλίες ... έτσι για να δούμε την απερασντοσύνη της επαγγελματικής πολιτικής κενότητας ..Δεξιών, ΚΚΕ, και φρου-φρου ...αριστερών...προοδευτικών πλακατζήδων, που ταλανίζουν το Έθνος με τις μαλακίες τους!

Να μωρέ που ψαχνόμαστε για νέο ηγέτη που θα μπορούσε να ενώσει τους Έλληνες.Είναι έτοιμος.Είναι ο τ. βασιλιάς! Τον έχουμε στο ταψί. Χώρια που το έχει προφητέψει και ο πολύς Παϊσιος! Βουρ! Τι καθόμαστε;

ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑ Ο τ. ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ -Αρχηγός ο διάδοχος Παύλος!        


Είναι μια κάποια λύση στη σημερινή ελληνική πολιτική καταχνιά, 
με πολλά φόντα να αλλάξει το θλιβερό πολιτικό σκηνικό, έστω κι αν θα λυσσάξουν οι αριστερές προοδευτικές του κώλου δυνάμεις...

Και γιατί ΟΧΙ; Θα ενώσει τουλάχιστον όλους τους Σμπαραλιασμένους Νεοδημοκράτες -Χρυσαυγίτες -πατριώτες ,που όλοι τους στην ουσία είναι Βασιλόφρονες... και αποτελούν το 31% του εκλογικού σώματος ..τουλάχιστον! Βασίλειον γαρ της Ελλάδας... Και η Ελλάδα ήταν γιομάτη από βασίλεια από την αρχαιότητα ... Να μην ξεχνιόμαστε ...προοδευτικοί της γκρίζας-ξενόφερτης αριστεράς!

Τρέμεται Σαμαράδες, Καρατζαφέρηδες, Κασιδιάρηδες!
και το λοιπό κακό πολιτικό καιροσκοπικό συναπάντημα- μαζί με τους νταβατζήδες τους μεγαλοεπιχειρηματίες που ξεζουμίζουν τον ελληνικό λαό! Χαράς ευαγγέλια... 

KAI...ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ...

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΙΔΡΥΕΙ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ! ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ

( Παριωτική παράταξη)


Λέμε αν υποτεθεί ότι στο πολιτικό παιχνίδι μπεί και η βασιλική οικογένεια, όπως αναφέρεται στην προηγούμενη ανάρτηση... καλύτερα Γεώργιε, μην αποτολμήσεις τίποτε. Ο Βασιλιάς θα σας σαρώσει όλους, όλους εσάς τους ψευτοδεξιούς που σκυλεύατε ..και στα βασιλόφρονα σας! Φιλική σύσταση, για να μην πάθεις νέο βατερλώ)  
Να πάρει τα πάνω του προσπαθεί τελευταία ο Λαικός Ορθόδοξος Συναγερμός, μετά τις προφυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και την δημοσκοπική πτώση του κόμματος, που δημιουργεί ένα πολιτικό κενό.
Αυτό που φαίνεται είναι πως -σε πρώτη φάση- υπάρχει μία κινητικότητα προς το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη -χωρίς πάντως να κεφαλαιοποιείται- με προσχωρήσεις στελεχών από την Χρυσή Αυγή, αλλά και τους ΑΝΕΛ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου