Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΤΩΡΑ ΑΠΌ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ! ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ!


ΔΙΩΞΤΕ ΤΟ ΜΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΙΟΥ
ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ: Ο Βενιζέλος είναι χοιρίδιον του Ελλαδιστάν.. Ευκαιριακή, τυχοδιωκτική βδέλλα και υπόδικος -έχει μηνυθεί- για σειρά εγκλημάτων σε βάρος του Εθνους.. Ο απίθανος αυτός τύπος απαίτησε κι έλαβε και τον θώκο του Υπουργού Εξωτερικών για να κάνει τι... ο Καραγκιόζης; Το μόνο που κάνει ...για να ευλογεί τα γένια του είναι η κατάληψη της ενημερωτικής σελίδας του Υπουργείου, η οποία καταλαμβάνεται εξ ολοκλήρου από τις μαλακοειδείς δραστηριότητές του... Σε όλα τα αναφερόμενα υπάρχει μια μόνο υποτυπώδης αναφορά στον Ακη Γεροντόπουλο που συναντήθηκε με τον επίσκοπο Σινά.. και βοήθειά μας... 

Όπερ σημαίνει... ότι ο Βαρδαριώτης αυτός έχει ταυτίσει εαυτόν με το Υπουργείο εξωτερικών.. ΄Οτι αυτός μονάχα είναι Υπουργείο εξωτερικών... Αν ήταν ο τύπος σε άλλη χώρα ...θα τον παίρνανε με τις λεμονόκουπες!

Δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ στην χοντρόφατσα του Βενιζέλου στη δεξία μας  στήλη όπου θα έχετε την επιβεβαίωση των όσων λέμε.Μπαίνετε αμέσως ...στο Υπουργείο Εξωτερικών...
Σαμαρά έκανες φάλτσο με τον τυχοδιώκτη αυτόν και το ξέρεις... Ανασχημάτισέ τον... Βάλε τον Γεροντόπουλο για υπουργό που ξέρεις πως είναι καθαρός και πατριωτάκι... Βάλε η όποιον άλλον θέλεις και διώξε αυτό το μορμολίκιον-βδέλλα που θα σου δημιουργεί συνεχώς προβλήματα ... ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ;

DIPLOMATIC OBSERVER
_____________________________



ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ 

ΤΩΝ ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΕΤΗ...ΑΛΛΑ ΟΙ 

ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ κ.λ.π.  ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ 

..ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΑΙΣΘΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ 

ΜΕΜΕΤΙΑ ΤΩΝ ΤΥΡΑΝΩΝ..


Αμεσα μετρα-ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ..ΈΤΣΙ ΣΤΟ ΤΑΚΑ-

ΤΑΚΑ  ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ  ΑΠΑΞ ΔΙΑ 

ΠΑΝΤΟΣ ΜΕ 

ΤΙΣ ΜΟΥΡΓΕΣ ΤΥΠΟΥ ΜΠΕΡΙΣΑ... 

΄Ενα άμεσο μέτρο...λιαν πονετικό θα ήταν να φορτωσουμε τους χιλιάδες εγκληματικούς Αλβανούς που τους ταϊζουμε στις φυλακές,  σε πούλμαν  και να τους ξεφορτώσουμε στα ελληνοαλβανικά σύνορα... Και βλέπουμε μετά...

Μόλις τρεις ημέρες μετά τα απαράδεκτα γεγονότα που σημειώθηκαν στην Πρεμετή, σήμερα το πρωί, στην ίδια ακριβώς πόλη, πραγματοποιήθηκε βίαιη επίθεση κατά ενός Έλληνα πολίτη και ενός ομογενούς, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους.

Αμέσως μετά το ανωτέρω συμβάν, άγνωστοι εκσφενδόνισαν πέτρες εναντίον του κτηρίου του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο, οι οποίες προκάλεσαν, ευτυχώς, μόνο υλικές ζημιές.

Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας και καταδικάζουμε απερίφραστα τις δύο σημερινές επιθέσεις, οι οποίες προκαλούν ερωτηματικά ως προς την ετοιμότητα και την βούληση των αρμοδίων Αλβανικών Αρχών να επιβάλουν την τάξη και να προστατεύσουν τα κτήρια των Διπλωματικών και Προξενικών μας Αρχών.

Αναμένουμε την άμεση σύλληψη των υπαιτίων από τις Αλβανικές Αρχές, οι οποίες οφείλουν να θέσουν πάραυτα ένα τέλος στην ανεπίτρεπτη αυτή κατάσταση που θέλουμε να ελπίζουμε ότι έχει διαμορφωθεί ερήμην της Αλβανικής Κυβέρνησης.


Ο Πρέσβης της Αλβανίας στην Αθήνα εκλήθη άμεσα στο Υπουργείο Εξωτερικών προκειμένου να του επιδοθεί διάβημα διαμαρτυρίας."


ΚΑΙ ΚΑΛΑ...ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΡΙΣΣΑ ΡΕ ...ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου