Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012


ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ...


Τουρκικό πλωτό νοσοκομείο θα κάνει 

μπίζνες στο Αιγαίο! Τι θα κάνει η 

Ελλάδα.. Είδες οι μεμέτηδες; Ας το 

βλέπουν τα δικά μας κοθόνια! 




Τι έχει να πεί ο νέος καραγκιοζ αρχηγός κόμματος Λομβέρδος, που τα έκανε θάλασσα με το σύστημα υγείας;

ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ...


Πόλεμος ΗΠΑ – Γερμανίας στην ΕΕ



Σε πλήρη ανάπτυξη πλέον βαίνουν οι εχθροπραξίες ΗΠΑ – Γερμανίας γύρω από το μέλλον του ευρώ. 

θα  χαιρόμασταν να σφαχτούν ,αλλά δυστυχώς  είμαστε μπλεγμένοι  κι εμείς...

 
Χρησιμοποιώντας η Ουάσιγκτον ως προσωπείο το ΔΝΤ και το Βερολίνο την Κομισιόν και την ΕΚΤ, αναμετρώνται σε μια θανάσιμη αναμέτρηση που πιθανότατα θα αλλάξει το μέλλον της Ευρώπης, όποια και αν είναι η έκβαση της. 

Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΊ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


Βαρουφάκης: ''Απάτη η επαναγορά ομολόγων''


Με την πολιτική που ακολουθείται δεν μπορούμε να έχουμε ανάπτυξη...

Βαφτίσαμε το παράλογο και τη μη απόφαση, απόφαση και λογικό και όσον αφορά τα περί βιωσιμότητας του χρέους, είναι γελοιότητες".
Απόλυτα αντίθετος με την εκταμίευση της δόσης, ο καθηγητής Οικονομικής Θεωρίας Γιάνης Βαρουφάκης, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον AΝΤ 1 επανέλαβε ότι τα περί ανάπτυξης είναι αστειότητες, δεδομένου ότι η συρρίκνωση δεν αναχαιτίζεται.
"Δεν έπρεπε να πάρουμε αυτή την δόση. Είμαι αντίθετος, καθώς δεν εξασφαλίζεται η βιωσιμότητα του χρέους. Βαφτίσαμε το κρέας, ψάρι.

Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΧΥΜΑ



Αυτός ο τραγουδιστής έχει τσαγανό. Τα λέει σταράτα, μόνος ενταντίον όλων εκείνων των γκρίζων συναδέλφων του που μας τα έχουν πρήξει με την αριστερά της προόδου και της καταχνιάς, με σοσιαλιστές τύπου Νταλάρα... του μαζί τα φάγαμε κι άλλα υποκείμενα που διαγκωνίζονται στο  ποιος πρώτος θα προσκυνάει ιδεολογήματα που έχουν ψοφήσει προ πολλού! Ο Σφακιανάκης , δεν χαμπερίζει και δεν προσκυνάει κανέναν. Τα λέει χύμα, όπως τα αισθάνετε με μια ελληνικότατη  αρχαϊκή οργή..Δείτε τι λέει στη νέα του συνέντευξη. Δεν είναι ανάγκη να συμφωνήσετε μαζί του, εκτός κι αν είστε ελεύθερος, όπως αυτός ..Διαφορετικά θα παραμιλάτε, μυρικάζοντας   τα αριστερο-κομμουνιστικά  μαρουλόφυλλα που σας έχουν - ταϊσει  οι ινστρούχτορες.


ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ


Συνέντευξη που πρόκειται να συζητηθεί έδωσε, ο λαϊκός τραγουδιστής, Νότης Σφακιανάκης, προκαλώντας αυτούς που επιμένουν να απορρίπτουν ιστορικές πραγματικότητες.
Στη συνέντευξη ο τραγουδιστής όχι μόνο χαρακτηρίζει τον σημαντικότερο Έλληνε ηγέτη του 20ου αιώνα, Ιωάννη Μεταξά και τον ηγέτη του κινήματος-πραξικοπήματος Γιώργο Παπαδόπουλο, "μάγκες", αλλά συγκρίνει τη Χρυσή Αυγή και το έργο της με τη "17 Νοέμβρη" με την έννοια ότι κατά την εκτίμησή του "αποκαθιστά καταστάσεις" με ανορθόδοξο τρόπο.

Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΛΟΜΒΕΡΔΟΣ ΕΣΤΗΣΕ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ




Η ιδρυτική διακήρυξη της κίνησης Λοβέρδου.Εκ των βασικών ενόχων του εγκλήματος που συνεχίζει να διαπράτεται σε βάρος των Ελλήνων, ο Ανδρέας Λομβέρδος ίδρυσε κόμμα!

Τόση αχαλίνωτη παχυδερμία και ξετσιπωσία!.. Ο,τι και να πείς για αυτούς συνωμότες-δολοφονους της Ελλάδας θα είναι λίγο... Περιμένει ό αληταράς να τον τιμήσει ο βκλάξ ελληνικός λαός, για τα πάνδεινα που υφίσταται... να τον επιβραβεύσει με την ψήφο του... 
Πασχίζει με την ψήφο του απλά να διαφοροποιηθεί από τα εγκλήματα του ΠΑΣΟΚ για να γλυτώσει την κρεμάλα που θα στηθεί ούτως ή αλλως. .. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου