Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016


ΒΡΕ ...ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ....ΤΟ ΤΣΙΠΡΕΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ...ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ!

Τριάντα πλειστηριασμοί θα πραγματοποιηθούν σήμερα στα Ειρηνοδικεία της Αττικής παρά την αποχή των συμβολαιογράφων

Της Αμέλιας Αναστασάκη
Ξεχειλίζει η οργή των πολιτών. Κανένα έλεος και καμία ντροπή από την κυβέρνηση της Αριστεράς που αποφάσισε να πετάξει τον κόσμο έξω από τα σπίτια του και να τους πάρει όλη την περιουσία. Το «σύνθημα« του πρωθυπουργού δεν είναι πια «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», αλλά «φτωχοποίηση για όλους».

ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑ ...ΣΤΙΣ ΥΠΑ ΜΕ ΤΟΥΣ Ο,ΟΓΕΝΕΙΣ ...ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ "ΚΑΛΑΜΙ"

Ελληνική Ομογένεια (ΗΠΑ), ΔΕΝ είναι μόνο το 16% που εκπροσωπεί η φιλοχρήματη Αρχιεπισκοπή. Υπάρχει και το υπόλοιπο 84%

Οι ''νεκροθάφτες'' της Παιδείας-ελληνικής Γλώσσας και καταστροφείς της Ομογένειας ΗΠΑ, έχουν και όνομα και συνεργούς


'Αρχοντες, βραβεία, μεγαλεία στην Νέα Υόρκη και...κλείσιμο ελληνικών σχολείων

Με την συνηθισμένη πολυτέλεια έγινε σε ξενοδοχείο του Μανχάτταν Νέας Υόρκης το δείπνο γιά εκλεκτούς (15 Οκτωβρίου '16), όπου τιμήθηκε ο κυβερνήτης Νέας Υόρκης 'Αντριου Κουόμο με το βραβείο ''Αθηναγόρας'' των...''ταγματασφαλιτών'' αρχόντων ''σφογγοκωλάριων'' και λοιπών, του οικουμ. Πατριαρχείου. Οι ''άρχοντες'' των ταγμάτων, πληρώνουν 100.000 δολ. ο καθένας γιά το ''λιλί'', δηλαδή το ''παράσημο'' (σταυρόσημο) του Πατριαρχείου. Αυτό μεταφράζεται σε εκατομμύρια δολάρια γιά το οικουμ. Πατριαρχείο και μηδέν γιά την ελληνική Παιδεία στις ΗΠΑ. 
Η παραίτηση Στουρνάρα, τα capital controls και ...
Βαρουφάκης: Απέτυχα ως υπουργός – Η κυβέρνηση συνθηκολόγησε σε ένα αποτυχημένο πρόγραμμα  ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΚΑΤΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ!

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών απαντά στα όσα του καταλόγισε ο κ. Στουρνάρας μιλώντας στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. Υπενθυμίζεται ότι ο διοικητής της ΤτΕ ανέφερε- μεταξύ άλλων- στην κατάθεσή του ότι η ΕΚΤ διέκοψε στις 4 Φεβρουαρίου του 2015 να δέχεται τα ελληνικά ομόλογα κατόπιν της δήλωσης Βαρουφάκη ότι είναι ο υπουργός Οικονομικών μιας χρεοκοπημένης χώρας.
ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ Σ.τ.Ε -ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ !
Με ψήφους 15 έναντι 9 το ΣτΕ έκανε δεκτές τις προσφυγές των τηλεοπτικών σταθμών και ακύρωσε τον διαγωνισμό της κυβέρνησης. 
Συγκεκριμένα η διευρυμένη διάσκεψη της Ολομέλειας του ΣτΕ, των συμβούλων Επικρατείας, με πλειοψηφία, 16 έναντι 9, έκρινε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου