Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΩΡΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣΚΑ GOOGLE? ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ... ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ... ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΝΤΑΒΑΤΖΗ; ΠΑΡΑ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΗΣ ...ΑΓΕΡΑ!

ΑΧ... ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ GOOGLE ;

TI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ putaneska COOGLE? ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΗΣ ΝΑ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΕΙ; ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΜΑΣ?

ΜΑΣ ΑΠΑΛΕΙΨΕ ΜΙΑ ΘΑΥΜΑΣΙΑ -ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ... την press-vision...ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ...τους ΚΑΥΛΩΣΕ!.....Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΦΟΡΟΥΣΕ  ΘΕΜΑΤΑ ΟΡΑΣΗΣ...Επειδή και στο χώρο της ορασης είμαστε πρωτοπόροι (ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ) ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ,ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ... Η καριολέϊσιον αυτή  ΑΜΕΡΙΚΑΝ μεταφορική...... κόμπανυ!   -ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ- ΒΑΣΙΚΑ!... είναι πολύ φυσικό να μην επιτρέψουμε στην πανάθλια αυτή αμερικάνικη φόλα-εταιρία... να μας ανεβάζει ή κατεβάζει.ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ...η Καριολέϊσιον! ΟΥ...ΟΥ... ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ....

ΒΟΜΒΑ! Εταιρία έκπληξη στη νέα blacklist!

blacklistΣεισμό αναμένεται να προκαλέσει στην ελληνική αγορά τυχερών παιχνιδιών η 12η έκδοση της Blacklist, καθώς μία εταιρία που το τελευταίο διάστημα είχε μπει πολύ δυναμικά στην ελληνική αγορά κρίθηκε παράνομη από την ΕΕΕΠ. Ο λόγος για την Marsbet, που είχε διαφημιστεί στις μεγαλύτερες ιστοσελίδες της χώρας κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και… τα παράπονα των παικτών, αφού δεν ήταν λίγα τα μηνύματα  που λάβαμε σχετικά με παρακρατήσεις χρημάτων και μη πληρωμές κερδών. Τα ερωτήματα που γεννούνται με την προσθήκη της Marsbet στην Blacklist είναι πάρα πολλά, καθώς «έπαιζε» στην Ελλάδα με την άδεια της Eldorado η οποία είναι αδειοδοτημένη στο Κουρασάο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου