Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ ΑΛΟΓΟ...ΔΙΑΠΛΕΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ


ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ.... ΘΕΜΑ








ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ Diplomatic Observer:Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν αφελή δημοσιεύματα.. για κρέατα αλόγου που κυκλοφορούν ..και σε σουβλατζήδικα!.. Στην Αγγλία έγινε μέγας πάταγος!..που έφθασε ως και στην Ελλάδα... Να διευκρινισθεί: Το κρέας του αλόγου...ΤΡΩΓΕΤΑΙ και είναι απολύτως υγιεινό!Τώρα γιατί τέτοιος θόρυβος εκ του μη όντως; Δράστης είναι ο εικονιζόμενος ρεπόρτερ κ. Αλέξανδρος ..ΜΠΕΖΑΝΤ , που μένει στην Αθήνα.. Είναι FREEE LANCER -Ελεύθερος δημοσιογράφος- και είπε να φτιάξει ένα στόρυ ..και το έφτιαξε... και γελάνε πολλοί. Διότι το κρέας του αλόγου είναι νοστιμότατο..και παραπροβάλλεται σε κρεοπωλεία απανταχού της Ευρώπης... Εξ άλλου η Ελλάς είναι μέγας εξαγωγέας αλόγων ...προς ψόφηση!Ως ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΌ ΤΥΠΟ! Δείτε, παρακαλούμε την είδηση:

Η Burger King η μεγαλύτερη εταιρια FAST FOOD της Βρετανίας ..ενέχεται   σε σκάνδαλο κρέας αλόγου.. που προωθεί σε πελάτες της, χωρίς αυτοί να το γνωρίζουν! Δείτε την είδηση που μας έρχεται από την...Αγκλετέρα!

"Η  κολοσσός εταιρεία  τροφίμων και fαst food, η Burger King
είναι η τελευταία εταιρεία που εμπλέκεται σε ένα σκάνδαλο κρέας αλόγου  που σερβίρίζονταν για ..βόδίσιο... και έχει συγκλονίσει το Ηνωμένο Βασίλειο και τα  εστιατόρια και λιανοπωλητές.

 DIPLOMATIC OBSERVER: Να πούμε και αυτό: Το αλογήσιο κρέας είναι ακριβότερο στα κρεοπωλεία της Ευρώπης..από το βοδίσιο... διότι απλά -ποιοτικά- είναι καλύτερο! Πουλιέται ως ιδιαιτεροτητα για τους καλοφαγαδες!.. ( Οι διπλωμάτες που είναι καλοφαγάδες...ξέρουν!)


Burger King άλογο

Η Burger King παραδέχθηκε προχθές, την Πέμπτη ότι ο προμηθευτής ,της έδιδε  κρέας αλόγου ως...γνήσιο   βοδινό κρέας!.

H εταιρεία...
Burger King δήλωσε ότι είχε χρησιμοποιήσει το κρέας από τον  Silvercrest προμηθευτή της , ο οποίος βρέθηκε πρόσφατα να έχει κάνει προσμίξεις με βάση το κρέας αλόγου με   βοδινό κρέας του, δήλωσε στο CNN .
USA Today....
Ε, και λοιπόν; Τι σημαίνουν αυτές οι δηλώσεις; Παραμύθια: Το αλογήσιο κρέας είναι σαν γεύση και σαν ποιότητα σημαντικότερο ενδεχομένως του βοδινού....Στην Ελλάδα απλά δεν υπάρχει... αλλά τα άλογα... που έχουμε που πάνε; Πού θάβονται όταν...τελευτήσουν; Πολύ απλά πριν ..ψωφίσουν μετακομίζουν στον εγγύτερο προορισμό: Στην Ιταλία!
Για ψάξτε το θέμα με τους αλογάκηδες του Ιποδρόμου μας.. Θα σας πουν! Ξέρουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου