Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

ΕΧΟΥΝ ΠΕΛΑΓΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ "ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ" ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ

Η Τουρκία πάντα ήταν μια αναξιόπιστη πληροφοριακά χώρα! Με το χθεσινό χτύπημα στην Αμερικανική πρεσβεία των ΗΠΑ στην Άγκυρα, τα έχει κυριολεκτικά χαμένα... Οι επίσημοί της λένε ό,τι τους κατέβει. Κατέληξαν τελικά -και χωρίς στοιχεία ασφαλώς- στην εύκολη λύση ..να αποδίδουν τελικά το "χτύπημα" σε καμικάζι... που όμως έχει εξαερωθεί!
Πάντως οι "θαυμαστές" της αμερικάνικης πλανηταρχίας... έστειλαν το μήνυμά τους..
.

Ένας φρουρός ασφαλείας έχει σκοτωθεί ,μετά ένας βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάχτηκε έξω από την αμερικανική πρεσβεία στην τουρκική πρωτεύουσα, είπε ο επαρχιακός κυβερνήτης της Άγκυρας.

Ανεξάρτητα από το τι λένε οι επίσημοι, το βέβαιον είναι ότι το χτύπημα στην Αμερικανική πρεσβεία, είναι από κάθε πλευρά θολό!..Ενδέχεται να είναι και ρουκέτα που απεστάλη μάλλον από πλευράς Συρίας, γιατί ο Ερντογάν το είχε παραξυλώσει με τους πυραύλους.Πάτριοτ που έστησε απειλητικά αντίκρυ της Συρίας... 
Μπορεί να διαβάζετε ή να ακούτε ότι:

***"Υπήρχαν δύο νεκροί στην επίθεση αυτοκτονίας, (από ποιά στοιχεία βγαίνει ότι ήταν ...επίθεση αυτοκτονίας; )
Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Τουρκία επιβεβαίωσε ότι ένας από το τουρκικό προσωπικό της πρεσβείας σκοτώθηκε.
«Είμαστε ευγνώμονες για το τουρκικό κράτος και την αστυνομία για την πολύ γρήγορη ανταπόκρισή τους, δήλωσε ο Francis Ricciardone.ΤΡΙΧΕΣ κατσαρές...τουτέστιν..

 ***Ο Τούρκος πρωθυπουργός, δήλωσε ότι ο βομβιστής ήταν μέλος του Επαναστατικού Απελευθερωτικού Λαϊκού Κόμματος-Μετώπου (DHKP-C), μια ακροαριστερή ομάδα που είναι  αντιαμερικανική και αντι-ΝΑΤΟΪΚΗ !
Θα λέγονται τέτοια και πολλά άλλα παραμύθια!
***Κατά τις πληροφορίες του diplonmatic observer, ισχύει η πρώτη αρχική εκτίμηση πως η Αμερικανική πρεσβεία -σιδερόφρακτα φρουρούμενη-επλήγη από ρουκέτα... προερχόμενη εκ Συρίας... Η εκδοχή καμικάζι δεν κολλάει που χαμπεριάζουν οι Τούρκοι, διότι την πρεσβεία των ΗΠΑ δεν πλησιάζει ούτε κουνούπι!.. ως ΓΝΩΣΤΌΝ! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!
Και το προαγγελθέν από ΗΠΑ... πως αναμένονται κι άλλες τέτοιες επιθέσεις σε αμερικανικές πρεσβείες ανά τον κόσμο!..Περιμένουμε!
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου